O zodie va simți abandonul astrelor. Timpul e prețios și se scurge repede

Horoscopul din 30 octombrie vă recomandă să petreceți timp de calitate în prezența celor dragi.

Horoscop 30 octombrie 2018 Berbec

Berbecii vor primi, astăzi, un cadou. Totuşi, acest cadou nu vă va fi pe plac din cauza faptului că ar putea fi… ciudat. Nu îl aruncaţi. Îl puteţi face cadou unei persoane cunoscute care este pasionată de astfel de obiecte. Spre seară aţi putea avea parte de puţină acţiune.

Veţi ieşi în oraş şi veţi petrece momente plăcute alături de prieteni vechi cu care aveţi foarte multe lucruri în comun. Aţi putea forma un nou cuplu alături de o persoană cu care sunteţi compatibili 100%.

Horoscop 30 octombrie 2018 Taur

Astrele recomandă Taurilor ca, astăzi, să fie foarte atenţi la sfaturile primite de la persoanele din jur. Nu întotdeauna prietenii vă vor binele, iar unele sfaturi v-ar putea aduce mai multe greutăţi decât beneficii.

Bazaţi-vă pe propriul instinct şi mergeţi până la capăt. Nu veţi da greş. Acest lucru este valabil atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Dacă veţi depune eforturi, rezultatele vor fi pe măsură.

Horoscop 30 octombrie 2018 Gemeni

Gemenii sunt sfătuiţi ca, astăzi, să nu tragă concluzii pripite. Nu căutaţi defectele persoanelor din jur, ci încercaţi să vă concentraţi pe aspectele plăcute. Aţi fi uimiţi să aflaţi câte defecte au persoanele alături de care lucraţi sau alături de care trăiţi.

Totuşi, în acelaşi timp, aceşti oameni au şi o mulţime de calităţi, iar balanţa trage către partea pozitivă. Spre seară, veţi cumpăra un cadou pentru o persoană foarte dragă pe care încercaţi să o impresionaţi. Veţi reuşi fără îndoială!

Horoscop 30 octombrie 2018 Rac

Racii vor fi astăzi în centrul atenţiei. Unii vor fi atraşi de frumuseţea exterioară, alţii de comoara din sufletul vostru. Oricum ar fi, veţi simţi din plin prezenţa admiratorilor în jurul vostru.

Dacă eşti singur, aruncă o privirea mai atentă la acest grup de admiratori, vei descoperi pe cineva care ţi se potriveşte de minune. Şi această persoană e cu adevărat interesată să te cunoască.

Horoscop 30 octombrie 2018 Leu

Este ziua în care îţi vei primi răsplata pentru eforturile depuse în trecut, aşa că aşteaptă-te la mai multe recompense. Dacă ai început de curând un proiect personal de afaceri, atunci astăzi e punctul de cotitură în drumul spre succes.

E posibil şi ca recompensele majore să fie legate de viaţa personală şi de relaţia ta. Cineva de care te-ai străduit să rămâi aproape va dori acelaşi lucru şi trebuie să fii pregătit pentru o poveste romantică.

Horoscop 30 octombrie 2018 Fecioară

Agitaţie maximă produsă de tot ceea ce se va întâmpla astăzi. Vor fi probleme la locul de muncă, poate o reducere de personal, dar nu intra în panică şi nu face presupuneri, cel mai probabil decizia se referă la o singură persoană.

Principala sursă de îngrijorare ar trebui să vină de acasă, unde e posibil să înceapă un mic conflict. Dacă nu dai atenţie, el se va transforma într-un dezacord major.

Horoscop 30 octombrie 2018 Balanţă

Astăzi, Balanţele vor fi sensible la complimente şi linguşiri. Orice persoană care vă complimentează poate conta pe atenția dumneavoastră. Asta aduce cu sine şi probeleme. În timp ce sunteți orbit emoțional, nu veți putea vedea clar adevăratele dificultăţi care vă dau târcoale.

Luați în considerare acest sfat și rămâneți extrem de precaut, în special cu persoanele pe care nu le cunoaşteţi. Seara, vă veţi distra împreună cu un prieten sau cu persoana iubită.

Horoscop 30 octombrie 2018 Scorpion

Scorpionii vor astăzi să-şi rezolve problemele personale. Acest lucru vine în detrimentul altor sarcini importante. Concentrați-vă asupra muncii dacă sunteți la lucru. Orice distragere a atenției legată de viața personală va fi imediat percepută ca fiind neprofesională.

Sfatul astrelor este să nu apelaţi la terţe persoane pentru a vă rezolva problemele. Gestionați situațiile singuri, fără să faceţi schimbări majore sau să fiţi obsesivi în anumite privinţe.

Horoscop 30 octombrie 2018 Săgetător

Marţi este o zi plină de surprize pentru Săgetători. Din fericire, acestea vor fi pozitive, chiar vă vor lumina ziua. Este important să împărțiți succesul cu rudele și prietenii apropiați.

Nu vă împărtăşiţi bucuriile cu persoanele străine, păstraţi-le pentru dumneavoastră și cei dragi. Căldura pe care o veţi primi din partea lor va fi de ajuns pentru ca voi să aveţi parte de o zi minunată.

Horoscop 30 octombrie 2018 Capricorn

Capricornii sunt sfătuiţi de astrologi să stea departe de responsabilităţi prea amri în această zi. La serviciu încercaţi să vă reolvaţi sarcinile deja atribuite, dar nu vă avântaţi în proiecte uriaşe fără succes, nu veţi face decât să le creaţi o imagine proastă şefilor voştri, care îşi vor lua gândul de la a vă mai promova.

Evitaţi să vă supraîncărcaţi şi să obosiţi, altfel toată energia voastră se va epuiza până la finalul serii. Vor veni şi lucruri mai bune, dacă înţelegeţi că aveţi nevoie de timp de relaxare.

Horoscop 30 octombrie 2018 Vărsător

Vărsătorul trebuie să asculte de persoanele pe care le respectă şi în care are încredere. Dacă ei insistă în a vă schimba anumite defecte, spre binele vostru, nu aveţi niciun motiv să vă revoltaţi. Sfaturile vă pot oferi un imbold întru a deveni o persoană mai bună, apreciată de cei din jur.

Urmaţi-le paşii şi veţi observa cum lucrurile se vor schimba în bine pentru voi. Fiţi deschişi oricăror oportunităţi.

Horoscop 30 octombrie 2018 Pești

Peştii în această zi vor cunoaşte adevărata valoare a banilor. În ultima perioadă probabil v-aţi permis anumite cheltuieli inutile care v-au cam golit portofelul, iar acum va trebui să vă descurcaţi cu resurse limitate.

În acelaşi timp, va trebui să daţi o mână de ajutor unei persoane, fie ea rudă ori prieten, pentru a elimina anumite probleme apărute recent. Daţi dovadă de măiestrie şi înţelegere, iar lucrurile bune s-ar putea să apară la finalul zilei. Nu este exclus să fiţi răsplătiţi pentru acest ajutor.