O zi frumoasa pentru doamne. Horoscop Neti Sandu pentru toate zodiile

O sa ne putem bucura de prezenta celor dragi, de o vorba buna, de mici atentii, de acele lucruri marunte care fac viata frumoasa si ne-ajuta sa mergem mai departe.

BERBEC

O sa acordati maximum de atentie relatiei si o sa faceti schimbarile necesare ca sa va puteti intelege din toate punctele de vedere.

Initiativele voastre vor avea priza la sefi si o sa puteti demara proiecte noi care sa va aduca bani in plus la salariu, sa mai capatati o gradatie, un titlu.

TAUR

O sa va-mpliniti o dorinta si se pare ca starea materiala se va imbunatati, dar e nevoie sa va-ngrijiti si de starea sanatatii.

Se poate sa intrati intr-o combinatie parteneriala cu cineva de buna calitate si o sa castigati banii pentru rate, facturi si alte cerinte ale familiei.

GEMENI

Va scoate cineva la plimbare, la cafea, la teatru, sa va hraniti si sufleteste, dupa atata munca si iar munca.

Munca voastra n-o sa mai treaca neobservata de data asta si o sa va descurcati mai bine cu banii pe care-i veti primi, si-or sa fie, probabil si alte avantaje.

RAC

Vi se da un raspuns de la o agentie turistica sau direct de la hotelul la care ati facut rezervare pentru weekend c-aveti cazarea asigurata. Poate primiti un ajutor de la cineva din strainatate, unii dintre voi va puteti gasi de lucru pe-acolo sau dati de o facultate pe care-o puteti urma, cu bursa.

LEU

Poate vine cineva de departe sa va asigure ca dragostea pe care v-o poarta e la fel de intensa, ca atunci cand a plecat.

O sa fiti luati prin surprindere de promptitudinea unor oameni care va dau o semnatura, va-ntind o mana de ajutor sa-ncheiati o lucrare, sa scutiti niste bani sau timp.

FECIOARA

O sa iesiti in oras, sa dati o tenta festiva zilei, ca e sarbatoare si poate-aveti de spus cuiva o vorba buna.

Se poate sa primiti oferte de munca si sa va consultati cu ai vostri inainte de a lua o hotarare, ca sa mai aveti inca o parere, in afara de a voastra, subiectiva.

BALANTA

Vestea buna pe care-o asteptati va sosi si o sa puteti incepe lucruri noi, poate va aflati la inceputul unei povesti de dragoste.

Poate-i chemati pe niste prieteni pe la voi, sa va bucurati impreuna de ziua mamei, a femeii, sau va duceti la un restaurant daca va place mai mult asa.

SCORPION

Apar noutati in sfera sentimentala, o sa fie cineva care sa se nimereasca in registrul vostru afectiv si o sa fie frumos.

Se contureaza o reusita de grup, poate fi chiar o activitate de timp liber, un hobby, daca o fi zi libera, aveti la dispozitie ore bune pentru relaxare.

SAGETATOR

O sa iesiti cu prietenii in oras, dupa orele de program si o sa fie o atmosfera festiva, cu mici atentii si poate vor fi si niste anunturi de facut.

Poate primiti vreo oferta de colaborare si o sa va descurcati si cu munca in particular si cu obligatiile de familie, cel putin o perioada.

CAPRICORN

Poate tot va bate gandul sa va mutati in alta casa si-atunci poate va interesati de un credit, de o sursa suplimentara de bani.

Se poate sa lucrati intr-un grup care sa atraga atentia unor oameni valorosi, sa va extindeti relatiile si sa dezvoltati proiectele, care or sa v-aduca alti bani.

VARSATOR

Poate luati niste bani in plus, e posibil sa vi se mareasca salariul sau sa primiti alt gen de compensatie. O sa puteti reinnoi un contract, iar unii dintre voi sa-nceapa lucrul la ceva nou-nout, care sa v-aduca satisfactii profesionale, dupa o perioada de frustrari.

PESTI

Poate aflati unde si cu cine o sa va petreceti week-endul, mai ales c-aveti nevoie de odihna.

O s-aveti multe lucruri de rezolvat si or sa va mai ajute si cunoscutii, o sa fie un randament bun la slujba si in general la activitatile desfasurate in colectivitate.