O zi cu multe vesti: Horoscop Neti Sandu pentru ziua de duminica

Apar situaţii neprevăzute, o s-avem şi noi reacţii cu totul neaşteptate în anumite situaţii, aflăm şi veşti bune şi mai puţin grozave, dar una peste alta o să ne descurcăm frumos.

O să vrem să-mpacăm pe toată lumea.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

BERBEC: Le-aţi promis unor prieteni c-o să fiţi de față la un eveniment care are legătură cu familia lor şi vă duceţi.

Se-anunţă petreceri, o fi ziua voastră de naştere sau îi invitaţi pe prieteni la o masă cu delicatese, simţiţi nevoia unui anturaj cu care să staţi la poveşti, să vă distraţi.

TAUR: S-ar putea să primiţi ceva în dar, e cineva care vă apreciază şi vrea să v-o şi dovedească într-un fel anume cu acest cadou.

Se-adună şi la voi prieteni, rude, să mâncaţi împreună sau să beţi o cafea, dacă aveţi de gând să ieşiţi la plimbare, să revedeţi şi alţi oameni de care vă e dor.

GEMENI: Se poate să intraţi la cheltuială c-aveţi de luat nişte cadouri pentru cei la care vă duceţi în vizită de casă nouă, de casă de piatră.

O să insiste cineva s-o porniţi la drum şi poate treceţi pe la câţiva dintre prieteni care locuiesc de-a lungul acestui itinerariu, ca să aflaţi noutăţi despre ei.

RAC: Invitaţie la o plimbare, poate plecaţi din localitate, oricum, vă puteţi bucura de prezenţa unor oameni dragi, fie acasă, fie în alt oraş.

E cineva care vrea să primească o explicaţie de la voi, să ştie de ce nu puteţi continua o relaţie, ce anume v-a deranjat şi dacă se mai poate face ceva s-o salvaţi.

LEU: Cineva cu care trebuie să vă-ntâlniţi mai demult îşi face abia acum apariţia şi o să vă placă, o să vedeţi compania acestei persoane.

Vă ia prin surprindere invitaţia la o ceremonie, dar nu vă-mpiedică nimic să vă duceţi, chiar dacă e prea din scurt invitaţia, o să vă mobilizaţi uşor, c-aveţi chef de ducă.

FECIOARĂ: E cineva care n-a putut să vă uite şi va căuta să mai acordaţi o şansă iubirii voastre, dar voi păreţi cam rezervaţi.

Poate mai pregătiţi câteva porţii în plus ca să-i chemaţi şi pe câţiva dintre prieteni la masă, c-aveţi nevoie de prezenţa lor, vreţi să le cereţi un sfat pentru că trebuie să luaţi o decizie.

BALANŢA: O să re-apară cineva în viaţa voastră sentimentală şi o să puneţi capăt unei perioade de singurătate şi-o să vă fie mai bine în doi.

Întâlnire neaşteptată şi multe lucruri se vor schimba, în bine, pentru c-o să fiţi prompţi în replică, n-o să mai lăsaţi să vă scape norocul printre degete.

SCORPION: E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să vă fie o companie valoroasă şi veţi putea forma un cuplu stabil.

Întrunire de familie, aveţi ceva de sărbătorit sau doar puneţi la punct detaliile unui eveniment festiv, se căsătoreşte cineva, se botează un copil.

SĂGETĂTOR: Se pare c-o să refaceţi grupul de prieteni cu care ieşeaţi pe la evenimente şi o să vă vedeţi mai des de-aici înainte.

Se poate să umbalti la banii de rezervă să puteţi da o fugă la prietenii din altă zonă a ţării, c-o fi ceva de aniversat şi vă e şi dor de oamenii de-acolo.

CAPRICORN: Aţi putea discuta şi afaceri cu cineva pe care nu l-aţi mai putut întâlni în cursul săptămânii şi să fie o conversaţie lejeră, să vă-nțelegeti.

Poate plecaţi împreună cu prietenii pe undeva la distracţie şi rămâneţi pana maine.

VĂRSĂTOR: Poate vă faceţi timp şi pentru sportul preferat sau hobbyul care vă scapă de tensiuni şi o să petreceţi frumos alături de copii, nepoţi, rude apropiate.

Şi voi păreţi amatori de plimbare, plecaţi într-o excursie, le faceţi o vizită unor rude sau poate nişte prieteni v-aşteaptă pe la ei să trageţi un chef pe cinste.

PEŞTI: Cineva la care visaţi de multă vreme o să vă caute, are ceva important să vă spună şi poate vă convinge să luaţi o decizie.

Poate vă oferiţi să le faceţi o trataţie de zi aniverasă unor prieteni sau să le faceţi un alt serviciu pentru că vă sunt dragi şi o să fie o împlinire sufletească.