O sa fie bine. Horoscop Neti Sandu pentru ziua de marti, pentru toate zodiile

O sa facem slalom urias printre situatiile care ne vor solicita atat fizic, cat si nervos, dar sortii de izbanda sunt de partea noastra si o sa facem progrese vizibile in mai multe segmente.

BERBEC –

Veti recupera o suma de bani si veti negocia, poate, alt salariu, daca vi se da mai mult de lucru la serviciu, ca sa existe si motivatie.

E momentul sa va ganditi la relatia de cuplu, sa mai lasati de la voi daca vreti, intr-adevar, sa fiti cu cineva anume.

TAUR –

Se deblocheaza o situatie care va da voie sa avansati cu niste achizitii care v-ar face viata mai usoara si le-ar fi de folos alor vostri.

Va contacteaza cineva care vrea sa se asigure ca relatia voastra duce spre o casnicie, ca si voi va doriti acest lucru.

GEMENI –

Va asociati cu niste oameni care se pricep la fel de bine ca si voi la o munca solicitanta, dar de pe urma careia sa luati bani si sa intrati intr-o alta clasa valorica.

O sa primiti un raspuns referitor la o plecare fie in vacanta, fie sa lucrati altundeva, ori sa invatati – pare sa fie favorabil.

RAC –

Se anunta o promovare si o sa vi se mareasca, e de presupus, salariul, veti lucra la alt nivel, cu alta categorie de specialisti. Ar avea de unde sa va intre niste bani si sa cumparati diverse lucruri pentru casa, familie, sa va-nnoiti casa de Paste.

LEU –

Poate aveti de dat vreun examen sau va duceti la un interviu in speranta c-o sa vi se recunoasca valoarea, o sa fie un crescendo de-aici incolo – e anul vostru, am tot zis. Poate iesiti la o cafea in oras si o sa vedeti daca relatia sentimentala capata detenta sau si-a pierdut din intensitate.

FECIOARA –

E o perioada buna in care puteti crea aliante care va vor fi de folos si mai tarziu, la toamna, dar pan-atunci e bine sa va consolidati pozitia in grup. Poate o s-aveti o idee ingenioasa referitoare la banii stransi, pe care vreti sa-i dati pe ceva scump si de calitate.

BALANTA –

Se poate sa primiti aprobarile pentru care v-ati zbatut in ultima vreme, va puneti de acord si cu cei care v-au chemat pe la tribunal.

Relatia o sa fie mult mai animata si o sa luati, probabil, o decizie pe termen lung, cu care sa fiti amandoi de acord.

SCORPION –

Se observa un progres la serviciu si o sa va simtiti, intr-adevar, socilitati, dar puteti spera la bani mai multi si la felicitari din partea sefilor.

Va scoate cineva la un suc, la o plimbare, sa va bucurati de o cina in doi, o sa fie o surpriza placuta.

SAGETATOR –

Gandurile va sunt acaparate de o petrecere din familie pe care o pregatiti cu lux de amanunte si o s-aveti cateva zile foarte incarcate, cu multa treaba.

Se poate s-aveti sentimente contradictorii fata de fiinta iubita, dar ele se vor limpezi pana la sfarsitul lunii.

CAPRICORN –

O sa le cereti datornicilor banii pe care i-ati imprumutat si sa-i folositi la ce-aveti voi nevoie, sa nu renuntati la alte lucruri, ca sa va puteti descurca. E momentul sa va faceti auziti si intelesi, sa-i luati si voi in seama pe cei din anturajul vostru, de la serviciu, de la scoala sau pe prieteni.

VARSATOR –

Se pare ca va iese pasienta cu semnarea unui contract si n-o sa mai duceti grija cheltuielilor, c-o s-aveti cu ce sa faceti aprovizionarea si sa va achitati de datorii.

Relatia devine din ce in ce mai stabila si o sa va ganditi la casatorie, am spus ca e an bun de mariaj.

PESTI –

O sa va descurcati mai usor cu banii, cu actele, va mai ajuta cate cineva, o sa faceti progrese considerabile atat la slujba, cat si in plan personal.

O veste buna de la cineva aflat la mare distanta si care vrea sa fiti impreuna, macar in vacanta, daca nu se poate altfel, deocamdata.