O sa fie bine! Horoscop Neti Sandu 20 februarie 2019, pentru fiecare zodie

E bine să fim deschişi, pe fază, dac-apar situaţii ofertante, cum ar fi un job, o casă, o maşină de cumpărat, sau o persoană care s-ar putea să ne facă fericiţi.

Vibraţia zilei este 2, tocmai bună pentru o relaţie de cuplu, reuşită.

BERBEC:

O s-aveţi de bătut pe la uşi în perioada asta, ca să luaţi aprobări, să vă cumpăraţi casă, maşina, să vă prezentaţi la interviuri pentru un job.

O să le cereţi şefilor nişte înlesniri ca să deveniţi şi mai eficienţi la slujbă, poate se conturează şi o primă, ca să vă fie mai uşor cu plăţile, să vă rămână şi de buzunar.

TAUR:

Vă puteţi înţelege mult mai bine cu partenerul de cuplu şi să lăsaţi în trecut toate greutăţile, să-ncepeți o viaţă nouă.

Poate va trebui să daţi un răspuns referitor la un extrajob şi să vă şi apucaţi de treabă, de luni, dacă sunteţi de acord cu condiţiile contractuale, e un moment bun pentru parteneriat.

GEMENI:

Poate vă invită nişte prieteni să luaţi parte la nişte evenimente de grup care să vă pună în relaţie cu nişte oameni de afaceri.

V-aţi putea face şi singuri reclamă şi să le smulgeţi aprecieri şefilor care par în continuu nemulţumiţi şi să veniţi cu propuneri de proiecte să speculaţi o astfel de ocazie.

RAC:

Se poate s-aveţi mult de lucru şi la serviciu, şi acasă, va fi probabil extenuat şi să trebuiască să vă-ngrijiți musai şi de sănătate.

E posibil să vă invite o rudă, sau un colaborator, în weekend la un grătar, poate e o sărbătoare, mai departe de casă, în alt oraş şi atmosfera promite să fie una foarte bună.

LEU:

Se poate să fi pus mai demult ceva în vânzare şi acum să vă intre banii în cont, să vă puteţi ocupa de alte treburi.

Poate v-aţi decis să vă cumpăraţi o casă, ori să-ncepeti s-o construiţi, o să fie mult de lucru şi de durată, dar se poate să faceţi nişte reparaţii la cea pe care-o aveţi.

FECIOARĂ:

Se pare că o să vă urniţi mai uşor din casă, dacă vă cheamă prietenii la o întrunire, o aniversare, să practicaţi un sport.

O să vă puteţi găsi ceva de lucru şi în particular şi o să vă sporiţi veniturile, o s-aveţi cu ce să achitaţi o taxă ca să intraţi în examen, şi impozitele pentru casă, teren.

BALANŢĂ:

O să perfectaţi o situaţie legată de şcoală, de examene, luaţi adeverinţe, legalizaţi acte, vă înscrieţi la examene.

Întâlnire cu nişte oameni de afaceri, să demaraţi un nou proiect, să vă asiguraţi banii pentru cheltuielile casei, mai mari decât de obicei, poate aţi făcut schimbări majore.

SCORPION:

Posibil rendez-vous către orele serii, luaţi masa în oraş, poate vă duceţi şi la un spectacol, e ceva special, în doi.

Poate-ar trebui să fiţi şi mai insistenţi dacă vreţi să aveţi câştig de cauză la serviciu, sau în cazul unui litigiu, şi s-ar putea să nu va mai judecaţi prin tribunale.

SĂGETĂTOR:

O să cheltuiţi mai mulţi bani decât de obicei şi o să trebuiască să ţineţi cont de plăţile obligatorii, s-aveţi cu ce să le achitaţi.

Vă puteţi lua o revanşă față de cineva care-a fost cu un pas înaintea voastră şi o să fiţi pe picior de egalitate sau chiar peste profesional vorbind.

CAPRICORN:

Se pare c-aveţi nevoie de mai multă căldură şi înţelegere din partea fiinţei iubite, şi-o să-i spuneţi toate astea dacă n-or să vină de la sine.

E o perioadă favorabilă studiului, cu rezultate favorabile şi la examene, interviuri şi o să duceţi la alt nivel comunicarea cu anturajul colegial, amical, cu grupul.

VĂRSĂTOR:

O să mai aveţi de încasat de pe câte undeva nişte bani şi o să luaţi tot ce-aveţi nevoie pentru casa şi ai voştri, să plecaţi şi în weekend.

Poate-o să vă surprindă faptul că anumiţi oameni pe care aţi contat nu va mai pot ajuta, se eschivează, sau vă spun în față că-s ocupaţi şi-o să trebuiască să vă descurcaţi singuri.

PEŞTI:

O să vă-ngrijiți şi de voi, nu numai de cei apropiaţi din familie, vă faceţi un consult medical, luaţi vitamine, minerale, să vă fortificaţi.

Se pot întâmpla acele lucruri pe care vi le doreaţi de multă vreme şi or să v-ajute şi cei din jur, o să vă bucuraţi de atenţie şi de susţinere din partea lor.