Numerologia datei de naștere și horoscopul: Destinul tau, în funcție de ziua in care ai venit pe lume

Horoscopul și numerologia merg mână în mână. Orice cifră are o semnificație și orice număr are o vibrație proprie care ne influențează.

Numerologia datei de naștere – ziua de naștere 1

Dețin darul minunat de a-i motiva pe ceilalți. Majoritatea celor născuți pe 1 sunt ambițioși, competitivi, apți să-și croiască un drum în viață și dornici să atingă succesul.

Fire puternică și independentă. Spirit de inițiativă și organizare, calități de lider. Curajosi, loiali și ușor idealiști, au nevoie de un scop, un țel. Nu le place să li se dicteze ce trebuie să facă și au oroare de rutină.

Numerologia zilei de naștere – ziua de naștere 2

Pașnici și prietenoși. Sunt sensibili, afectuoși și au nevoie de atenție, însă nu le place să iasă în față, preferând planul secund.​

Caută armonia și siguranța, iar diplomația este o calitate de bază. Sunt buni mediatori și colaboratori. Au intuiții excelente și abilități psihologice.

Au gusturi rafinate și adesea au talente artistice. Atenți la detaliu și perseverenți, le este mai la îndemână să definitiveze un proiect decât să-l inițieze.

Numerologia datei de naștere – ziua de naștere 3

Buni comunicatori, se descurcă minunat în negocieri și vânzări. Inteligența ascuțită și spontană este dublată de o mare sete de cunoaștere.​

Inspirați, plini de vitalitate, sociabili, veseli și entuziaști, cei născuți pe 3 au capacitatea de a le transmite celorlalți emoțiile, mai ales în dragoste și în arta. Au carismă, grație, strălucire. Sunt imaginativi, au simțul culorii, al scenei, al micului și marelui ecran. Scriu frumos.

Numerologia zilei de naștere – ziua de naștere 4

Foarte realiști, trebuie mai întâi să vadă ca să creadă, vor situații clare și construiesc doar pe teren verificat și solid.

Sunt rezervați și mândri (dar nu aroganți), dar au înțelegere pentru ceilalți, cărora le inspiră încredere.​

Disciplinați și responsabili, cei născuți pe 4 își iau sarcinile în serios, atât în profesie cât și în viața particulară. Sunt oameni cu principii, cu simț moral. Iubesc munca, dau dovadă de metodă, disciplină și precizie.

Numerologia datei de naștere – ziua de naștere 5

Le place să călătorească, să cunoască fețe noi, să comunice, să socializeze.

Inteligenți, inventivi și foarte curioși, cei născuți pe 5 știu totul despre orice, sau măcar câte un pic din toate și au marele talent de a găsi rapid soluții. Mereu în căutarea noului, sunt adaptabili, progresiști și deschiși către schimbări.

Numerologia zilei de naștere – ziua de naștere 6

Au simț estetic, imaginativ și artistic. Bunăstarea și liniștea căminului rămâne însă țelul lor major.​Înțelegători, sociabili și generoși, cei născuți pe 6 sunt fericiți când pun umărul la fericirea altora, în special a familiei.

Vor urmări calea de mijloc, armonia. Sunt corecți, de încredere și sar în ajutorul semenilor la cel mai mic semn. Știu să-i îngrijească, să-i trateze, să-i aline, să-i încurajeze. Adesea au virtuți medicale sau terapeutice.

Numerologia datei de naștere – ziua de naștere 7

Preferă să lucreze singuri și duc la bun sfârșit ceea ce încep. Introspectivi, meditativi și uneori enigmatici, au, totuși, un caracter puternic și plin de curaj.​

Capabili de o percepție profundă și analitică, cei născuți pe 7 sunt înclinați spre cultură, spiritualitate, filozofie, știință și tehnică. Îi atrag misterele, lucrurile oculte.

Numerologia datei de naștere – ziua de naștere 8

Nu se tem de nimic, au inițiativă, talent organizatoric, putere de muncă, sunt competitivi și originali. Își folosesc înzestrarea pentru a porni pe cont propriu, pentru a făuri și dezvolta, de cele mai multe ori cu rezultate spectaculoase.

Au simțul afacerilor și al banului. Asocierile le lasă adesea un gust amar.​ Având o personalitate de anvergură, ambițioasă și plină de forță, cei născuți pe 8 detestă mediocritatea.

Numerologia datei de naștere – ziua de naștere 9

Imaginația, inspirația și talentul îi împing frecvent spre sfera artistică. Dotați cu vederi largi, mărinimie și mult idealism, cei născuți pe 9 par a fi meniți unor cauze înalte.

Sunt altruiști, caritabili, plini de compasiune, dar dinamici și eficienți. Adesea joacă un rol important în societate și se implică în acțiuni umanitare sau progresiste.

Numerologia zilei de naștere – ziua de naștere 10

În general ajung oameni de succes, mai cu seamă când își stabilesc obiective precise și constructive. Prețuiesc prietenia și o cinstesc prin loialitate și devotament.​

Având o mentalitate de învingător, cei născuți pe 10 sunt răzbătători și își croiesc drumul în viață fără să aibă nevoie de sprijin. Sunt puternici, curajoși, dinamici, siguri pe ei și foarte ambițioși.

Au spirit de comandă, abilități strategice și manageriale, sunt inventivi.

Numerologia datei de naștere – ziua de naștere 11

Sunt niște idealiști cu un destin deseori special, călăuzit de puterea convingerilor și marcat frecvent de un talent timpuriu, de o revelație sau de chemarea unei misiuni.

Se disting prin însușiri aparte, precum: vocație, iluminare, inspirație, intuiție, imaginație, abnegație.

Numerologia zilei de naștere – ziua de naștere 12

Sunt liantul grupului și sufletul petrecerilor. Îi măgulește să se afle în centrul atenției. Energici și dornici de schimbări, sunt mereu în mișcare, preocupați mereu de altceva.​

Fie că evoluează sau nu în domeniul artelor, cei născuți pe 12 au un simț dramatic dezvoltat și pun talent în ceea ce fac, chiar dacă e vorba doar de lucruri banale. Au o fire prietenoasă, le place să socializeze, să lucreze în colaborare.

Numerologia datei de naștere – ziua de naștere 13

Profesia este de bază pentru ei, dar este esențial să le placă ceea ce fac. Se poate să-și schimbe ocupația până își găsesc vocația, dar când o găsesc, fac din meserie o artă.

Sunt în general serioși, vorbesc puțin, sincer și cu miez.​ Uzând de calități ca simțul practic, creativitatea și disciplina, cei născuți pe 13 au darul de a ști să îmbine frumosul cu durabilul și funcționalul.

Numerologia zilei de naștere – ziua de naștere 14

Dacă își consacră aptitudinile unei cariere pe placul lor, dacă fac apel la voința și realismul cu care sunt dotați, pot munci foarte mult și pot atinge mari succese.

Sunt curioși, independenți și adaptabili, cei născuți pe 14 au nevoie de informație, provocări și schimbare. Sunt curajoși, riscă deseori și cred în steaua lor norocoasă, având o fire de jucător.

Inteligenți, ingenioși, practici și creativi, găsesc rapid soluții la orice și sunt talentați în multe domenii.

Numerologia datei de naștere – ziua de naștere 15

Sunt sensibili și generoși, au o aplecare spre arte și deprind lesne limbile străine. Sunt curioși, dornici să călătorească și să învețe lucruri noi.​​

Pentru cei născuți pe 15, familia pare a fi cel mai important lucru din lume. Totuși, au propriile lor nevoi, care nu trebuie neglijate.

Numerologia zilei de naștere – ziua de naștere 16

Darul de a aprofunda poate face din ei excelenți specialiști sau experți, foarte apreciați în domeniul lor.​

Intuitivi, inteligenți, analitici și profunzi, cei născuți pe 16 sunt aplecați spre cercetarea subiectelor serioase, de fond, ale vieții.

Sunt interesați de cultură, filozofie, religie, etică, psihologie, legislație, ezoterism etc. Dar, chiar dacă lumea spiritului predomină, sunt oameni cu personalitate și temperament, care sunt împliniți doar când au o familie și o bună integrare socială.

Numerologia datei de naștere – ziua de naștere 17

Proiectele lor sunt ample și îndrăznețe, mijloacele de împlinire sunt originale, ingenioase și eficiente.

Pot să facă bani, uneori chiar foarte mulți, dar nu banul este scopul în sine, ci provocarea de a realiza ceva deosebit. Adesea au în paralel preocupări spirituale.

Ambițioși, plini de energie și cu o viziune largă și sintetică, cei născuți pe 17 au un talent special pentru afaceri. Sunt excelenți organizatori, manageri și promotori.

Numerologia zilei de naștere – ziua de naștere 18

Sunt independenți, dar nu până într-atât încât să piardă contactul cu realitatea. Au un acut simț al afacerilor și al banului, pot să administreze firme mari și prospere.

Au succes mai ales în comerț și servicii. Pot fi fini psihologi, pot avea talent artistic, ba chiar și… politic!​

Numerologia datei de naștere – ziua de naștere 19

Organizați și eficienți, ajung să fie piloni de rezistență ai sectorului în care activează. Au aspirații nobile, sunt foarte intuitivi și înzestrați cu imaginație și talent.

Iubesc noul și schimbul de idei. Iși controlează emoțiile cu destulă abilitate.​ Hotărâți și mari iubitori de libertate, cei născuți pe 19 nu fac decât ce doresc ei.

Sunt ambițioși și mânați de imboldul de a reuși, de a câștiga putere, de a ajunge să fie recunoscuți și respectați.

Numerologia zilei de naștere – ziua de naștere 20

Sunt foarte buni colaboratori, asociați sau consultanți, aportul lor este deosebit de prețios, dar nu le place să iasă în față.

Au o gândire profundă, analitică și imaginativă, iau lucrurile în serios, sunt atenți la detalii.

Foarte sensibili la mediul înconjurător, cei născuți pe 20 își acordează emoțiile la acesta. Aspiră la armonie, frumusețe și afecțiune.
Numerologia datei de naștere – ziua de naștere 21

Au putere de convingere, sunt extrem de dotați pentru intermedieri și vânzări. Provocarea pentru ei este să-și canalizeze bogatele aptitudini către scopuri precise și să persevereze în atingerea lor.​

Comunicativi și foarte deschiși către ceilalți, cei născuți pe 21 au un talent social înnăscut. Dețin darul de a-i antrena, entuziasma, atrage, înveseli etc. pe oameni. Se remarcă la petreceri sau alte evenimente mondene.

Numerologia zilei de naștere – ziua de naștere 22

Acțiunile lor se îndreaptă către afaceri de mare întindere, imperii financiare, putere politică, faimă. Orientarea către materie predomină, iar pornirea de a acumula, de a face avere îi propulsează adesea în lumea plutocrației.

Destinul lor este măreț, promițător. Au un caracter puternic, simț practic, creativitate, inițiativă, talent de lider și abilitatea de a-i influența pe ceilalți.

Numerologia datei de naștere – ziua de naștere 23

Pentru ei viața este o aventură prin care pot experimenta mereu lucruri noi și incitante. Socializează ușor și au darul comunicării.

Imaginativi și perspicace, au talente diverse și interese multiple. Au un destin schimbător, dar nu le lipsește șansa.​ Inteligenți, flexibili, agili și ingenioși, cei născuți pe 23 au o mare capacitate de a se adapta la situații.

Numerologia zilei de naștere – ziua de naștere 24

Pentru ei, cercul apropiaților este sfânt și sunt gata să facă sacrificii pentru a păstra bunele relații.

Pe umărul lor fidel și devotat poți să te sprijini sau poți să plângi.

Altfel, sunt persoane casnice și responsabile, dar care au adesea, grație sensibilității, veleități artistice, mai ales dramatice sau actoricești.

Mărinimoși, săritori și gata să raspundă prompt la solicitări, cei născuți pe 24 sunt foarte buni prieteni.

Numerologia datei de naștere – ziua de naștere 25

Le place să afle, să cerceteze, să investigheze și trebuiesc încurajați de mici în această direcție, fiindcă este păcat ca înzestrarea lor să nu fie folosită.

Au o intuiție excelentă, pe care trebuie să se obișnuiască să o asculte. Sunt firi care nu suportă restricțiile și preferă să lucreze independent, în liniște și retragere.​

Numerologia datei de naștere – ziua de naștere 26

Managementul lor este diplomat și cooperant. Relațiile sociale și familia contează la ei cel puțin la fel de mult cât cariera.

Își găsesc siguranța când stabilesc un echilibru între toate acestea. Energici, eficienți și ambițioși, cei născuți pe 26 au stofă de afaceriști.

Sunt buni organizatori, inteligenți, realiști, cu viziune de ansamblu și putere de răzbatere.

Numerologia zilei de naștere – ziua de naștere 27

Sunt autoritari fără să fie duri. Au talente multiple. Îi întâlnim des în mediul cultural, științific, politic, artistic. Sunt performanți în comunicare, relaționeaza ușor, iubesc călătoriile. Au simț social.

Cu cât fac mai mult pentru ceilalți, cu atât vor primi mai mult în schimb.​ Deschiși la minte, dinamici, entuziaști și idealiști, cei născuți pe 27 au darul de a-i inspira și organiza pe ceilalți.

Numerologia datei de naștere – ziua de naștere 28

Au o fire puternică, dar contradictorie. Cooperanți și totodată independenți, se simt în largul lor când au libertate de mișcare, însă au nevoie de încurajări pentru a reuși.

Sunt prin excelență niște inițiatori și le trebuie cineva care să finalizeze ceea ce ei încep. Buni strategi, au o minte analitică, inovatoare și lucidă, care vede bine în perspectivă.

Plini de inițiativă și mânați de dorința de a se impune, cei născuți pe 28 au stofă de lider, dar au mai mare succes în asociere decât singuri.

Numerologia zilei de naștere – ziua de naștere 29

Se disting întotdeauna prin ceva și au mare nevoie de atenție. Personaje speciale, cei născuți pe 29 se bucură de instincte și intuiții ieșite din comun.

Sunt niște vizionari. Detestă banalitatea, au țeluri înalte și proiecte ambițioase.

Numerologia datei de naștere – ziua de naștere 30

Caută armonia, sunt inspirați, au talent și simt pornirea să îl manifeste, dacă nu prin profesie, măcar ca hobby sau în viața de fiecare zi.

Sunt simpatici, entuziaști, își fac repede prieteni, au darul vorbirii și foarte multă putere de convingere. Problema lor este că tind să se risipească în lucruri mărunte în loc să-și focalizeze energiile pentru a-și exploata potențialul.​

Numerologia zilei de naștere – ziua de naștere 31

Se concentrează bine, sunt disciplinați, perseverenți și organizați. Au o minte clară, lucidă, învață ușor, reușesc bine și în activitățile de natură intelectuală.

Sunt oameni cu principii, care pun preț pe valorile solide și consacrate, precum familia, tradiția, munca​. Harnici, pricepuți, practici, responsabili și atenți la detaliu, cei născuți pe 31 sunt niște maeștri făurari.