„Nu te grabi și toate lucrurile se vor aranja”. Legile Sacre ale Universului pe care ar trebui să le cunosti

Când te gândeşti la legile spirituale ale Universului, cu siguranţă îţi vine în minte Legea Atracţiei.

Cu toate astea, se pare că există o serie întreagă de legi interconectate care pot afecta fiecare aspect al vieţii de zi cu zi. Află care sunt acestea!

Legea Divinităţii

Legea Divinităţii este legea fundamentală a Universului, conform căreia totul în jur este creat de o entitate supremă şi atotştiutoare, cu rol divin.

Cu alte cuvinte, fiecare alegere pe care o faci în viaţă este observată, ghidată şi permisă de către această entitate. Unii o numesc Dumnezeu, alţii Buddha sau Allah, însă cert este că Divinitatea există. Ea poate fi regăsită în orice fenomen al naturii, întrucât nimic nu se întâmplă fără voia Sa.

Legea Vibraţiei

Conform acestei legi, fiecare particulă din Univers este în mişcare constantă şi poartă în mod constant energie.

Acest lucru se aplică unor părţi enorme ale Universului, precum planetele şi stelele. Cu toate astea, vibraţie poate avea chiar şi un copac din faţa casei tale.

Dacă scopul tău este acela de a trăi o viaţă mai productivă şi mai plină, gândeşte-te la ce ar trebui să faci pentru a-ţi spori frecvenţa energetică.

Legea Corespondenţei

Această lege este în conexiune directă cu Legea fundamentală a Divinităţii. Ideea este că modelele se repetă la infinit în tot Universul şi că pot fi regăsite oriunde în lume.

Obişnuieşte-te să cauţi modele în propria viaţă şi gândire şi observă cum se repetă acestea sau cum sunt reproduse în altă parte a lumii. În timp ce faci acest lucru, ia în considerare tipurile de schimbări pe care le poţi face în viaţa ta şi încearcă să le atribui o însemnătate sau un simbol.

Legea Cauză-Efect

Este una dintre cele mai simple legi ale Universului, întrucât arată că toate acţiunile înfăptuite au şi o reacţie corespunzătoare.

În viaţa de zi cu zi, cu siguranţă ai observat acest lucru, însă poate nu te-ai gândit niciodată şi la consecinţele legii din punct de vedere spiritual.

Viaţa ta spirituală poate avea un impact asupra lumii în care trăieşti, stârnind o serie de reacţii atât pozitive, cât şi negative.

În mod similar, mediul fizic îţi poate influenţa spiritualitatea. Obişnuieşte-te să te întrebi ce fel de reacţii există între materie şi spirit şi cum doreşti ca acestea să se schimbe.

Legea Compensaţiei

Conform Legii Compensaţiei, vei primi exact ceea ce ai dat. Cu alte cuvinte, această lege are un efect de bumerang, aşa că nu îţi face griji că faptele tale nu vor fi răsplătite la un moment dat în viaţă.

De exemplu, dacă vei câştiga o sumă de bani, ai putea crede că acest lucru este o recompensă. Cu toate astea, în funcţie de modul în care ai trăit, bogăţia ar putea duce mai degrabă la o viaţă mai rea.

În esenţă, această lege aminteşte oamenilor că trebuie să fie atenţi la modul în care îi tratează pe ceilalţi şi se raportează la existenţa lor.