Noi fotografii cu Salman Khan și cu Iulia Vântur! Cum au fost surprinși la ziua actorului. Imaginile vorbesc de la sine

Salman Khan a împlinit 53 de ani, iar pentru a marca acest eveniment, ca în fiecare an, a organizat o mare petrecere la ferma lui din Panvel. Evident, de aici nu a putut lipsi nici Iulia Vântur, cu care actorul ar avea o relație de câțiva ani.

În imaginile postate de la grandiosul eveniment, Salman Khan este surprins în fața tortului ținându-și nepotul în brațe, în timp ce Iulia Vântur se află în spatele lui și îi cântă „La mulți ani”, alături de ceilalți invitați, potrivit www.indiatvnews.com.

Potrivit publicațiilor din Mumbai, deși cei doi nu au confirmat că formează un cuplu, imaginile vorbesc de la sine.

Mai mult, Iulia Vântur a fost gazda evenimentului și s-a ocupat de invitați, lucru ce demonstrează încă o dată că aceasta este familiarizată cu casa actorului, cât și cu prietenii acestuia și se simte în India ca acasă.

În plus, la ziua celebrului actor a fost invitată și fosta iubită a lui Salman, Katrina Kaif, despre care presa din India scrie că a încercat să o evite cât de mult a putut pe Iulia Vântur.

Se pare că cele două nici măcar nu s-au salutat și nu au schimbat un cuvânt toată noaptea, iar Katrina a preferat să stea departe de Iulia. Mai mult, în Ajunul Crăciunui, Salman și Iulia și-au făcut apariția împreună la o petrecere organizată de Anu Dewan, soția miliardarului Sunny Dewan.

Însă, la un moment dat, Salman a lăsat-o pe Iulia singură acolo și el a plecat puțin și la petrecerea organizată de Katrina Kaif, unde românca se pare că nu era invitată.