Nicoleta Voicu a dezvaluit de ce s-a indragostit de artistul de muzica populara! “Ii multumesc lui Dumnezeu pentru…”

Trăieşte o a doua tinereţe la 70 de ani! Gheorghe Turda are din toamnă o iubită mai tânără decât el cu 23 de ani.

E vorba despre interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu (47 ani), care îl însoţeşte peste tot, semn că se înţeleg foarte bine şi că tânăra a trecut ”probele” şi a devenit iubita oficială a cântăreţului de muzică populară.

Gheorghe Turda şi-a găsit aleasa. A curtat-o luni de zile dar a meritat, acum e fericit. Din 2008, de la moartea soţiei sale, Elisabeta, care a luptat 20 de ani cu leucemia, interpretul a încercat mai multe relaţii, dar au eşuat.

Acum, noua sa relaţie, cea cu Nicoleta Voicu, merge foarte bine. Cei doi artişti sunt împreună peste tot şi nu-şi mai ascund sentimentele.

Recent, artistul a fost invitat la un eveniment în zona sa de baştină, în Maramureş, unde a participat alături de iubita lui, Nicoleta. În urmă cu o săptămână, el şi-a dus iubita în casa părintească de la Săpânţa şi a prezentat-o familiei sale.

Au stat în casa părintească, unde a rămas sora artistului. Impresionată de căldura pe care a simţit-o din partea familiei artistului, Nicoleta a scris o poezie pe care a postat-o pe Facebook.

“Bat clopotele în Săpânţa/ Miroase a viaţă pe pământ. Aici s-o semănat sămânţa Omului cu care sunt. În rugăciuni mi-am pus dorinţa/ să fie bine pentru noi.

Şi pentru iubirea noastră/Vom trece prin furtuni şi ploi”, a scris ea pe reţeaua de socializare. Ei au aprins lumânări şi s-au rugat la mormântul mamei lui Turda din celebrul Cimitir Vesel din Săpânţa, şi la cel al fratelui artistului.

”Mă impresionează felul lui de-a fi, dincolo de ceea ce vede publicul pe scenă, este sensibil şi generos. Mă bucur că viaţa mi-a dat această şansă de a întâlni un om ca el. Când am aprins lumânări, mi-a spus: «Hai să ne rugăm pentru noi: eu aprind pentru tine, tu aprinde pentru mine!»

Nu am cuvinte să-l pot descrie, aşa cum nu oricui îi este dat să îl cunoască şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru secunda în care am acceptat prima invitaţie în oraş”, a mărturisit Nicoleta pentru Click!

Supărată că unii au îndemnat-o să profite de relaţia cu Gheorghe Turda pentru a urca în carieră, iubita interpretului a explodat:

”Nu l-am ales pe Gheorghe Turda fiindcă aş avea o carieră de construit, nici pentru bani şi nici pentru averile sale şi nu voi prelungi niciodată o relaţie dincolo de iubire.

Greu de acceptat, dar asta e realitatea!”, a lămurit Nicoleta lucrurile. După ce timp de 6 luni cei doi s-au iubit în secret, Nicoleta a făcut publică relaţia de onomastica interpretului.

”Va afla lumea ce, deocamdată, ştim doar noi! Octombrie, 25 octombrie. Iubirea s-a născut în toamnă.

Am lăsat lumea, în lumea ei şi mi-am urmat destinul. Am spus «Da!», vreau să fiu fericită! Şi am dat curs iubirii mele. N-a fost uşor şi nici nu este. La mulţi ani, iubire!” a fost o parte din mesajul transmis de Nicoleta Voicu, pentru Gheorghe Turda, pe contul ei de Facebook.

Ce bărbat frumos era în tinereţe!

Gheorghe Turda a fost un bărbat chipeș din tinerețe, cu mult lipici la femei. Dar… Fără îndoială, și el a avut parte de cele mai frumoase femei în viaţa lui. Pe soția lui, Elisabeta, a cunoscut-o în urmă cu mai bine de 40 de ani.

Gheorghe Turda (dreapta) și Dumitru Fărcaș în tinerețe

El era prim-solist al Ansamblului Rapsodia Română, iar Elisabeta era prim-balerină. În 1977, după patru ani de la prima lor întâlnire, s-au căsătorit, apoi au venit pe lume Anca Ioana (33 de ani) și Elena Voichița (27 de ani). În 2008, soția artistului s-a stins din viață la 61 de ani.

Nu suportă să stea singur și de atunci a încercat mai multe relații până la Nicoleta, cea care i-a cucerit acum inima.

Mai întâi s-a iubit 5 ani cu mama Alinei Pușcaș, de care s-a despărțit cu tam-tam în vara lui 2016, iar anul trecut a avut o relație de șase luni cu o fostă balerină, pe nume Maria.
loading…