Nicoleta Svârlefus: Cat te duce mintea, in functie de zodie

Nicoleta Svârlefus, cunoscutul astrolog, a vorbit despre inteligența pe care o au zodiile prin perspectiva semnului zodiacal pe care il au.

Horoscopul inteligenței, prezentat de Nicoleta Svârlefus

Berbec

Are o inteligență activă, efervescentă. Nu are răbdare, îi place să acționeze. Nu ia în calcul mai multe posibilități pe care să le ia în considerare. Alege una și o ia la sănătoasa.

Taur

Are o inteligență practică și creatoare. Pare lent, dar nu e deloc așa. De fapt vrea să se asigure că ce alege este corect și nu contravine principiilor sale legate de stabilitate.

Gemeni

Au o inteligenţă vioaie, trec de la o idee la alta. De la o relaţie la alta. Au o mobilitate extraordinară. Găsesc soluţii şi idei de proiecte. Au o instabilitate psihică şi emoţională.

Rac
Se ghidează după inteligenţa emoţională. Sunt traversaţi de o mulţime de emoţii. Învaţă despre ei, vor să se cunoască.

Leu
Opereză cu inteligenţă şi dorinţă. Face ce vrea are întotdeauna nişte scopuri şi se gândeşte întotdeauna la interesele lui. Vrea să îşi împlinească scopurile.

Fecioară

Are o gândire altfel faţă de Leu, se bazează pe logic. Nu visează la cai verzi pe pereţi, ci se bazează pe ce ştiu.

Văd lucrurile în detaliu pentru a lua cele mai bune decizii. Nu există un semn mai logic şi mai atent la detalii decât este Fecioara.

Balanță

Au o inteligenţă comparativă şi socială. Introduce conceputl „noi”. Nu există indivizi, ci relaţii şi interacţiuni umane. Gândeşte în termeni de cel puţin doi. Când ia decizii se raportează şi la cei din jur.

Scorpion

Are o inteligenţă profundă. vede lucruri pe care nu toţi le percep, în sensul că poate pătrunde în psihicul uman. De aceea pot fi foarte buni detectivi sau psihologi.

Săgetătorii

Au o gândire fără limite, ştiu multe lucruri din orice domenii. Uneori vede realitatea aşa cum vrea, nu aşa cum este. De aceea poate ajunge să aibă deziluzii.

Capricornul

Are o gândire calculată, rece, bazată pe scop. pentru ei, inteligenţa este o resursă care trebuie calculată. Îl intersează cariera, imaginea socială, statul şi respectul pe care îl poate obţine.

Vărsătorii

Una dintre cele mai originale zodii, e permanent ca un foc de artifcii. În mintea lui e un joc de steluţe, lumini şi sclipiri de geniu. El vede lucrurile în perspectivă. Par de multe ori extratereştrii.

Peşti

Au o intelgienţă intuitivă, merg pe intuiţie în lumi numai de ei ştiute, pe care le creează cu imaginaţia lor. Se exprimă cel mai bine prin artă sau domenii care ţin de spiritualitate.