Neti Sandu vine cu vesti proaspete pentru zodii: Horoscopul de duminica

E o atmosferă electrizantă, avem aşteptări mari, avem şi multe de oferit şi se pare că n-o să fim dezamăgiţi c-o să fie un echilibru între ce oferim şi ce vom primi.

BERBEC

E posibil să vă treziţi cu un oaspete în plus, dar va fi o surpriză plăcută şi chiar o să vă umple un gol sufletesc. Se poate să treceţi pe la un eveniment monden, să vă bucuraţi de atmosfera de sărbătoare şi o să aveţi timp şi de pregătirile pentru musafirii de la miezul nopţii.

TAUR

O să beneficiaţi de tot confortul la drum, o să vă străduiţi să le veniţi în ajutor şi celor care se descurcă mai greu cu transportul. E căldură sufletească, acolo, înăuntrul vostru şi o să vi-i apropiaţi şi mai mult pe cei pe care-i iubiţi, să fiţi împreună, uniţi, mai ales în astfel de momente.

RAC

Poate reluaţi bunul obicei să ieşiţi cu grupul la plimbare, fie prin oraş, fie prin ţară şi să evadaţi din carapace. O să acceptaţi invitaţia la nişte mondenităţi, c-aveţi nevoie să mai socializaţi un pic şi să mai cultivaţi nişte relaţii folositoare şi să vedeţi cum mai merge ţară.

LEU

O să vă dezmorţiţi rapid dacă plecaţi într-o drumeţie, vă duceţi într-un parc, sau într-o staţiune de agrement. Problemele de familie par să se fi calmat şi o să vă şi distraţi dacă v-aţi eliberat de toate apăsările, şi prietenii v-au inclus deja, în programul lor de timp liber.

FECIOARĂ

E cineva care v-aşteaptă cu masă, poate e una festivă, o fi o petrecere pe-acolo şi dacă nu va reţine nimic acasă, vă duceţi.

Poate vine în vizită cineva care locuieşte departe sau a venit deja, de ieri, şi o să găsiţi ce să faceţi împreună, pe la cine să vă duceţi, sau să fixaţi un punct de întâlnire.

BALANŢĂ

Cineva pe care-l iubiţi o să vă caute şi o să-nţelegeţi din priviri ce simte pentru voi şi la ce să v-aşteptaţi în continuare. E posibil să daţi de situaţii cu totul neprevăzute şi or să va-ncerce toate emoţiile, dar în mod sigur o să vă descurcaţi fără probleme pentru că sunteţi spontani, din fire.

SCORPION

Poate faceţi cunoştinţă cu cineva care o să vă cucerească prin felul de a fi şi să fie o conectare magnetică şi care să dureze. Lucrurile bune vin spre voi, vor fi oameni care să va-ntampine cu braţele deschise şi să puteţi face şi treabă împreună, să colaboraţi şi să vă şi distraţi în timpul liber.

SĂGETĂTOR

Cineva la care nu v-așteptați deloc soseşte şi o să aveţi o discuţie pe marginea intenţiilor voastre de a fi, sau nu împreună. Se strânge familionul c-o fi ziua cuiva de naştere, sau s-a-ncheiat o perioadă mai grea, de muncă multă în gospodărie, poate-ați jugravit şi daţi de băut, de mâncat.

CAPRICORN

O să aflaţi ceva despre un grup cu care vă puteţi vedea după orele de program şi o să ţineţi legătura, o să vă alăturaţi acelor oameni. Păreţi cam încurcaţi, că se-anunţă nişte prieteni care vă propun un program diferit de al vostru şi o să contramandaţi o întrevedere cu cineva apropiat.

VĂRSĂTOR

Poate faceţi un pic de mişcare, ieşiţi în aer liber, pe un teren de sport, sau mergeţi cu bicicletă, cu rolele, cu tiroliana. E cineva care vrea să vă convingă de toată dragostea pe care v-o poartă şi va scoate în oraş, la cafea, la o plimbare în parc, şi să vedem ce iese!

PEŞTI

O veste bună de la cineva care vrea să vă revadă, poate o să vă mai încercaţi şansele de a fi din nou împreună – e de-ncercat. O să cheltuiţi nişte bani, poate nu prea mulţi ca să vă distraţi împreună cu copiii, cu prietenii, să vă destindeţi că v-o fi ajuns oboseala, după-atâta muncă.