Neti Sandu vine cu vesti bune pentru zodii: Horoscopul de 1 Mai

Merităm, după multă muncă şi un pic de distracţie, să fim împreună cu ai noştri, să cunoaştem şi alţi oameni şi să ne plimbăm, s-ajungem la munte, sau la mare, că nu putem trăi fără ele.

Vibraţia zilei este 1 şi putem face pentru prima dată ceva cu toată încrederea.

BERBEC

Se poate sa revedeti niste persoane pe care nu le-ati mai intalnit de multa vreme, sa va prinda bine conversatia cu ele, ca nu mai sunteti pe fuga, sunteti la relax. O sa va bucurati de prezenta unor oameni dragi, de peisaje, de vestile care or sa va si incante, dar or sa va si bulverseze, intr-o oarecare masura.

TAUR:

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să intre pe nesimţite, aşa, în viaţa voastră şi să şi rămână, pentru că e an bun de căsătorie, la o adică. O să puteţi face rost de nişte bani, să vă plătiţi cu ei dările, şi s-o-ntindeți pe undeva la picnic, la grătare, la malul mării, să uitaţi de toate apăsările.

GEMENI:

Se poate să revedeţi nişte persoane cu care nu v-aţi mai întâlnit de un car de ani şi să treceţi în revistă ce-a mai făcut fiecare. Poate o să răsturnaţi puşculiţa să vă puteţi repezi şi voi pe undeva cu familia şi cu prietenii, să intraţi în atmosfera sărbătorească, să vă distraţi.

RAC:

Poate plecaţi la drum, luaţi tren, autocar, o să fiţi între ai voştri şi o să fie veselie, o să vă-ntoarceţi remontaţi. Se poate să luaţi parte la o mega petrecere şi să vă bucuraţi de toţi cei pe care o să-i cunoaşteţi şi pe unii să-i revedeţi cu acest prilej şi o să fie fumos.

LEU:

Se pare c-o să ajungeţi într-o zonă turistică pe care aţi vrut s-o vizitaţi, dar au intervenit diverse şi nu s-a mai putut. Puteţi trece, în fugă, pe la câţiva dintre prieteni şi să petreceţi o oră, două, sau îi strângeţi pe toţi la un loc şi faceţi masă mare ca să fie un chef pe cinste.

FECIOARĂ:

Un sport de agrement v-ar remonta, sau poate-i duceţi pe copii să se bucure de aer şi de peisaje, de activităţile preferate. Cineva insistă să vă ia în plimbare ca să vă simţiţi bine împreună, să povestiţi ce-aţi mai făcut şi ce-aveţi de gând în continuare, o să fie distracţie.

BALANŢĂ:

Poate-o să vă facă cineva cinste cu grătarul, cu berea, cu o cafea şi o să-i-ntoarceți gestul cu prima ocazie, să fiţi chit. Poate va fi mai mult tineret în grupul cu care o să fiţi la chef, sau în plimbare şi o să vă priască schimbul energetic, va fi un refresh venit la țanc.

SCORPION:

Se poate să primiţi un plus de atenţie din partea cuiva, o fi şi un cadou prin care să v-arate cât de mult vă iubeşte, vă apreciază. Pare să fie o zi specială pentru voi, poate vine cineva pe care-l aşteptaţi de multă vreme, sau va face vreo declaraţie de dragoste care să stârnească o ploaie de endorfine!

SĂGETĂTOR:

Aţi putea face o economie, dacă ţineţi neapărat, dar se pare c-o să vă daţi frâu liber să vă cumpăraţi tot ce vă place, măcar azi. Atrageţi ca un magnet lucrurile bune, oamenii de calibrul vostru şi o să fie o perioadă frumoasă pentru voi, o să vă dezvoltaţi pe mai multe planuri.

CAPRICORN:

Se poate să fiţi mare parte din zi pe drum dacă veniţi de departe, sau vă mai opriţi pe la prietenii care locuiesc pe-acolo pe unde vă duce drumul. O să acoperiţi o parte din obligaţiile de familie şi vă daţi voie să petreceţi mare parte din timp cu familia şi cu prietenii, să profitaţi din plin de ziua liberă.

VĂRSĂTOR:

Aveţi toate şansele să-ntâlniţi pe cineva care să se simtă atras de voi şi sentimentele să fie reciproce, să construiţi frumos, o relaţie. O să vă refaceţi din mers, vă-ntrețineți cu prietenii, alegeţi un traseu turistic, să vă-ncarcați cu toate vibraţiile momentului, să vă-mbogațiți sufleteşte.

PEŞTI:

O să acceptaţi cu drag să vă duceţi în vizită la cineva din alt oraş chiar dacă locuieşte mai departe, o să vă deplasaţi fără probleme. Poate faceţi cumva să-i chemaţi pe cei dragi pe lângă voi, la un grătar, un mititel, la o plimbare, găsiţi voi cum să va-ntrețineți, mai ales dacă n-aţi apucat de Paşte.