Neti Sandu vine cu vesti bune pentru noi: Horoscopul de Joi

O zi deosebita. Putem conta pe ajutor din cer care sa ne-mplineaasca dorintele si pe noi, putem conta ca sa le facem pe plac celor din jurul nostru pentru ca disponibilitate sufleteasca avem cat cuprinde.

BERBEC

– Se pare c-o sa castigati mai multi bani, poate alegeti o colaborare, daca n-o sa aveti prilejul sa va schimbati serviciul. O sa va puteti interesa de un nou serviciu si o sa faceti o evaluare ca sa alegeti varianta optima, sa va duceti la mai bine.

TAUR

– Ati putea prelungi un contract si sa va extindeti afacerea ca sa castigati mai multi bani de aici incolo. Or sa va intre niste bani, poate vindeti o casa, o masina, si-o sa va luati, in schimb, cate ceva pentru casa, in perioada asta, de dinaintea sarbatorilor.

GEMENI

– Poate vine cineva dupa o lunga absenta si o sa insemne ceva pentru relatia voastra de cuplu, poate – o luati mult mai in serios.

Se observa o serie de reusite, chiar si marunte, dar o sa v-alegeti cu satisfactii morale, si poate, cu promisiuni de lucru.

RAC:

Poate faceti niste investitii in locuinta si o s-aveti treaba zilele astea, poate va mai ajuta si ceilalti membri ai familiei. Se poate sa luati bani din urma si sa le faceti surprize placute alor vostri, sa le luati cadouri si sa rezervati niste locuri intr-o statiune de agrement pentru zilele libere.

LEU:

O sa iesiti pe la mondenitati zilele astea, poate o sa dati verdicte, daca faceti parte dintr-un juriu, si o sa fiti intr-o postura inedita poate.

Se pare c-aveti planuri mari legate de munca in particular si o sa stati la masa tratativelor ca sa va puneti de acord cu coechipierii de afaceri si cu beneficiarii.

FECIOARA:

E posibil sa nimeriti o oferta turistica avantajoasa si sa plecati de maine pe undeva la relas. O reusita, se poate sa luati niste bani, o aprobare, va asociati cu niste oameni care au un plan, o strategie de afaceri si o sa dati lovitura impreuna.

BALANTA:

Ar fi cateva aspecte de discutat cu partenerul de cuplu ca sa faceti ca relatia sa mearga si mai bine si s-ajungeti la casatorie pana la toamna. P

oate rezolvati o problema cu banca si va eliberati de un stres, sa mai aveti grija si de voi, de sanatate si sa va faceti program de plimbare si de facut sport, sa va revigorati.

SCORPION:

Se poate sa va faca o surpriza fiinta iubita si sa va invite intr-un loc special amenajat, departe de zgomotul orasului sa va recreati.

Noutati de viata personala, poate va aflati la inceputul unei relatii sentimentale si e bine, e frumos si se poate sa fie de viitor relatia.

SAGETATOR:

Poate in sfarsit, o sa lucrati in colaborare ca sa faceti rost de acei bani – in plus – care va lipseau si-o sa fie un confort financiar.

Poate aveti de rezolvat o problema cu locuinta, fie vreti sa va mutati, fie faceti unele modificari ca sa castigati spatiu sau s-o modernizati.

CAPRICORN

Se poate sa va caute acea persoana care-ati vrea sa faca parte din viata voastra si daca va armonizati o sa si iasa ceva – o relatie frumoasa.

VARSATOR

Poate formati un grup cu care sa lucrati particular si sa va sporiti veniturile, si sa va perfectionati intr-un domeniu.

PESTI

O sansa de bani, fie si din surse particulare si o sa-i pastrati, poate, pentru iesirile din week-end, sa va distrati cu ai vostri mai departe de casa.