Neti Sandu vine cu noutatile pentru zodii. Horoscopul de luni

Pot aparea unele situatii, care sa ne puna nervii la incercare, dar daca suntem preveniti, o sa fim pe faza, sa ne descurcam fara probleme.

BERBEC

– Va reusesc demersurile care tin de o vanzare-cumparare, cu imprumut de la banca, plus ce-ati mai pus voi deoparte si va schimbati casa, masina.

O s-aveti curajul sa intrati intr-o noua relatie de cuplu si sa fiti pragatiti chiar si pentru casatorie multi dintre voi.

TAUR

– Se pare c-o sa primiti un ajutor nepretuit din partea celor care va iubesc si o sa depasiti un impas financiar sau poate e vorba despre sanatate.

Poate iesiti la un tete a tete si dati cartile pe fata, veti discuta despre ce aveti pe suflet si de care vreti sa va eliberati.

GEMENI

– Le veti da de capat unor probleme care va cam incurca de multa vreme, ca sa incepeti lucruri noi care sa v-aduca satisfactii morale si castiguri materiale.

O sa refaceti cercul de prieteni, poate aveti acelasi hobby, practicati un sport sau veti lucra in particular.

RAC

– Se poate sa reziliati un contract care n-aducea profit si sa va orientati spre un parteneriat care sa va multumeasca din mai toate punctele de vedere.

Se poate sa va petreceti seara in compania cuiva care o sa va dea o veste care o sa va puna pe ganduri.

LEU

– Poate va interesati de o plecare la odihna sau la treaba si faceti rezervare la hotel, la mijlocul de transport si va asigurati ca totul este aranjat in detaliu.

O problema de sanatate va poate da niste planuri peste cap, dar or sa treaca.

FECIOARA

– Se poate sa va asociati cu niste oameni in vederea unei afaceri, dar e bine sa dati dovada de prudenta maxima, sa nu intrati in vreo incurcatura.

Articolul continuă după reclame

O strangere de inima, din cauza unei vesti care e departe de a va oferi garantii.

BALANTA

– O s-aveti de lamurit un aspect de ordin profesional si poate intrati in audienta la sefi sau va adresati altor foruri care sa va faca dreptate.

Se poate pune capat unei situatii parteneriale, care trena de multa vreme, poate de cativa ani si-ncepeti o viata noua.

SCORPION

– Se poate sa faceti o investitie, sa vindeti ceva si sa luati ceva nou in schimb si bine-ar fi sa fiti cu bagare de seama la sumele vehiculate si la actele pe care le veti intocmi.

Poate va ingrijiti de cineva din familie.

SAGETATOR

– E posibil sa incepeti o pregatire speciala, care sa va consume tot timpul liber si care sa fie pe gustul vostru, sa faceti mari progrese in ritm galopant.

Se poate sa va pice cu tronc cineva dar sa fie o desincronizare.

CAPRICORN

– O intrevedere in scop de afaceri dar o sa dureze ceva timp pana sa obtineti ce v-ati propus pentru ca partenerii joaca dur si trebuie insistat. Se poate sa fiti nevoiti sa vindeti ceva la care tineti pentru ca nu va descurcati cu banii sau or fi alte motive.

VARSATOR

– Emotii legate de un examen, un interviu, o intrevedere cu viitori coechipieri de afaceri dar o sa faceti fata provocarilor.

Poate va trebui sa veniti in ajutorul unor rude sau prieteni care se afla in alta localitate si daca va suiti la volan sa dati dovada de prudenta.

PESTI

– Se poate sa faceti un bilant financiar, sa vedeti pe ce bani puteti conta ca sa porniti o afacere, sa faceti niste achizitii, sa rezolvati niste probleme de familie.

O sa luati niste bani, dar aveti si plati de facut, o sa tot umblati la sumele din cont, dar mai cu mila.