Neti Sandu ne spune previziunile astrale pentru astazi. Horoscop 6 februarie 2019

E bine sa punem punctul pe “I” si sa eliminam piedicile care stau in calea succesului nostru. Sa-l grabim, practic, sa netezim drumul.

Vibratia zilei este 6 si o sa ne straduim sa fim in rezonanta cu cei din jurul nostru.

(BERBEC)

O sa-ncepeti cu dreptul o relatie si se poate sa fie si o poveste mai veche care se reactiveaza, cu mari sanse de a se finaliza cu o casatorie!

O s-aveti succes la examen, la interviuri, sunteti in forma si o s-aveti ocazia sa faceti o selectie, niste alegeri, sa mergeti pe drumul vostru.

(TAUR)

Se poate s-aveti o discutie intre patru ochi cu fiinta iubita, ca sa detensionati atmosfera din viata de cuplu.

Puteti obtine banii de care-aveti nevoie de la banca, sau vindeti ceva care nu va mai trebuie, ca sa nu luati cu imprumut de la nimeni.

(GEMENI)

O sa va bucurati de suportul unei persoane care e dispusa, in orice moment sa v-ajute, cel putin in perioada asta.

Va pot intra acei bani pe care-i asteptati de la inceputul anului si o sa faceti o serie de achizitii, basca platile, facturile de care-o sa scapati.

(RAC)

Poate-ati amanat prea mult programarea la medic si daca mai aveti si probleme ar fi bine sa vi le rezolvati – neaparat.

E posibil s-aveti mai mult de lucru la serviciu si sa vi se promita si bani, poate sunt negociabile atat volumul de lucru, cat si suma cu care-o sa fiti platiti.

(LEU)

O sa intrati intr-o echipa care lupta in particular sa puna in practica o idee numai buna pentru comunitatea din care faceti parte. O s-aveti de dus munca de lamurire cu superiorii vostri de la munca, de la scoala, sa primiti avize favorabile, sa puteti urca pe scara ierarhica.

(FECIOARA)

Se iveste prilejul sa-ntalniti pe cineva care sa va farmece, si sa vreti sa formati un cuplu dupa ce o sa va cunoasteti mai bine.

Se poate sa munciti o ora, doua in particular ca sa aveti un venit lunar mai consistent, sa va puteti permite o mutare in alta casa, ori sa va luati o masina noua.

(BALANTA)

O sa va contacteze un om de afaceri in ideea de a va implica intr-un proiect care sa va propulseze in cariera.

O sa va dati tot interesul sa faceti ca o relatie sentimentala, o casnicie sa mearga mai departe, sa depasiti o cearta, o neintelegere, c-aveti multe in comun.

(SCORPION)

Poate mai faceti niste modificari in locuinta si o sa cheltuiti niste bani, dar o sa le puteti cumpara si in rate.

Se pare c-o sa va mai targuiti cu niste angajatori pana sa bateti palma, mai intrebati si concurenta sa stiti cum merge piata, ce suma sa cereti pentru ce lucrati.

(SAGETATOR)

Se poate sa va dati intalnire cu prietenii care practica acelasi sport ca si voi si sa petreceti o ora, doua sa va dezmortiti.

Pareti pregatiti pentru noi provocari, ca sa iesiti din starea de monotonie, vreti adrenalina si o sa aveti prezenta de spirit in orice situatie.

(CAPRICORN)

Pot avea loc niste mondenitati prin oras si o sa faceti turul de onoare, sa va puneti la curent cu noutatile, sa cultivati niste relatii.

Se poate sa-ncepeti o viata noua, sa va luati casa, masina, sa va casatoriti, sau sa capatati o functie care sa va schimbe, cu totul, ritmul de lucru, de viata.

(VARSATOR)

O reusita, vi se platesc niste ore suplimentare, se va gasi cineva care sa va dea ceva – in plus – de lucru pe o perioada mai lunga de timp.

Ati putea da drumul unui proiect care sa adune profesionisti si sa faceti lucruri de cea mai buna calitate pe care sa luati bani frumosi.

(PESTI)

O sa va-ntelegeti mult mai bine cu partenerul de cuplu si daca n-aveti pe nimeni e posibil sa va-ntalniti la o reuniune amicala, colegiala.

O sa primiti un raspuns de la sefi, autoritati si o sa stiti ce-aveti de facut de-aici incolo ca sa urcati in clasament, sa fiti si mai bine cotati.