Neti Sandu ne spune cu ce noutati vine ziua de sambata pentru fiecare zodie. Horoscopul de astazi

E o stare de bine, din care ne putem alimenta si pe care s-o cultivam de jur imprejurul nostru.

Vibratia zilei este 6 si ne putem bucura de armonia din familie.

(BERBEC)

Daca va aflati la inceputul unei relatii puteti pleca in doi intr-o statiune de agrement sa vedeti cum va acomodati, cum va-ntelegeti.

O sa iesiti cu grupul de prieteni, poate mai departe de casa si o sa va faceti noi prieteni, sau doar relatii, posibili parteneri de afaceri sa aveti la ce lucra anul asta.

(TAUR)

Poate e vreun eveniment legat de serviciu, dupa orele de program, sarbatoriti si un succes, si o sa fie o multimire sufleteasca.

Poate sunteti invitati de onoare la un eveniment, veti avea un cuvant greu de spus pe-acolo, luati decizii, impartiti premii, si o sa va bucurati de atentia care vi se acorda.

(GEMENI)

Se poate s-aveti un moment de sinceritate si faceti ca relatia sa mearga frumos, sa fie stabil.

Va organizati de pe-acum sa plecati pe undeva, poate e vreo competitie si o sa fiti in forma, intr-o dispozitie de zile mari si poate iese si un proiect de anvergura.

(RAC)

O sa primiti un cadou, e cineva care se apropie de voi sa va cucereasca si o sa vi se para incantator gestul. S

e poate sa luati ceva mai multi bani decat v-ati fi asteptat si sa-i faceti o surpriza cuiva, sa pregatiti bagajele.

(LEU)

Poate vi se da ok-ul pentru un proiect, poate veti avea colaboratori straini si o sa iasa calitate.

Intalnire cu cineva care vrea sa va scoata la o plimbare in afara orasului, poate si peste granita.

(FECIOARA)

O intalnire frumoasa, poate reveniti asupra unei decizii luate la sfarsitul anului si o sa fie bine pentru relatia voastra.

Se poate sa amanati o plecare la munte din pricina unor musafiri care se-anunta in vizita maine si o s-aveti de facut pregatiri, chiar daca nu din cale – afara, modest asa.

(BALANTA)

O persoana draga va scoate la masa in oras, sarbatoriti un moment fericit din viata voastra.

Se contureaza o cheltuiala care va cam scoate din ritm, dar, o sa luati ceva care de care se va folosi intreaga familie, mobila, aparatura de uz casnic, o masina.

(SCORPION)

Relatia sentimentala promite sa fie pe gustul vostru, sa fiti pe aceeasi lungime de unda cu partenerul de cuplu. Va puteti pregati pentru o iesire cu niste prieteni la o cafea, la un spectacol, mai ales ca e zi speciala si vreti sa va relaxati.

(SAGETATOR)

Cei din jur vor sa va faceti program comun, sa practicati un sport, sa va indeletniciti cu activitatea preferata.

O sa faceti tot posibilul sa ajungeti pe la prietenii care va invita fie in oras, la un restaurant, fie intr-o escapada turistica de o zi, doua pe undeva prin imprejurimi.

(CAPRICORN)

E mai multa stabilitate in camin si o s-aveti spor la tot ce v-ati propus legat de reparatii, investitii in locuinta.

E posibil sa fie o zi banoasa pentru voi si sa va mai luati cate ceva pentru casa, iar pe copii sa-i trimiteti intr-o excursie, la aer, sa faca miscare.

(VARSATOR)

O sa va bucurati de un cadou frumos, o iesire in doi, sau primiti macar o veste care sa va entuziasmeze.

Se poate sa dati zor sa va achitati rapid, de obligatiile de la job, ca sa va ramana timp pentru o revedere cu grupul de prieteni, sa petreceti o seara minunata impreuna.

(PESTI)

Se observa niste bani care v-ar scoate dintr-o incurcatura si o sa va permiteti si putina distractie sa mai uitati de munca.

Se pare c-o sa profitati din plin de timpul liber sa iesiti cu ai vostri, sa va vedeti cu prietenii si sa va plimbati sau sa mancati impreuna, sa va bucurati.