Neti Sandu ne spune ce se intampla cu fiecare zodie, astazi. Horoscop 9 februarie 2019

Avem energie, entuziasm, încredere că putem obţine uşor ce ne dorim şi tocmai de aceea vom reuşi.

Vibraţia zilei este 1 şi, dacă ne punem o dorinţă, ea o să crească frumos, hrănită cu gândurile noastre şi cu sufletul.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

BERBEC:

Se poate să vă duceţi la o petrecere diseară, e un eveniment care adună lume multă şi o să lărgiţi cercul de prieteni poate veţi cunoaşte şi viitori colaboratori.

O să retrăiţi plăcerea excursiilor cu grupul, vi se lansează invitaţia să vă duceţi la schi, la săniuş, sau poate într-un loc exotic, să staţi la plajă, mai şti.

TAUR:

Vă invită cineva la o degustare de bunătăți, poate e un târg gastronomic și cu băuturi rafinate.

La insistenţele unui apropiat, o să luaţi parte la o strângere de fonduri, poate e un spectacol, un eveniment care s-adune oameni generoşi, care să doneze banii în folosul unor copii bolnavi, să zicem.

GEMENI:

E posibil să-ntâlniţi pe cineva pe la mondenităţile la care veţi ajunge şi o să puteţi dezvolta şi întreţine o relaţie care să vă facă fericiţi.

O revedere cu cineva căruia demult vreţi să-i spuneţi nişte lucruri pe care le-aveţi pe suflet şi veţi da de context sau îl provocaţi voi, ca să descărcaţi supărarea, neliniştea.

RAC:

Se pare că se-ngrijește cineva de voi, să vă relaxaţi, să nu vă refuzaţi o ieşire la SPA sau pe o pârtie de schi, la zăpadă.

Se pare c-o să scoateţi din banii de la saltea ca să le faceţi o surpriză alor voştri, să mâncaţi la un restaurant, să daţi o raită pe la magazine să vă luaţi lucruri noi şi frumoase.

LEU:

Poate veţi fi invitaţi de onoare la nunta cuiva sau e o aniversare, e ceva festiv şi care-o să vă trezească nişte emoţii de zile mari.

O reuniune cu tot felul de prieteni şi cumscuti o să v-aducă o stare de bine, să împărtăşiţi reuşitele din ultima vreme, să împrumutaţi idei şi să puneţi la cale nişte proiecte.

FECIOARĂ:

Poate la o masă festivă, undeva, o să faceţi cunoştinţă cu viitorul partener de suflet şi să aveţi ce vorbi, să vă-nțelegeți destul de bine.

Se pare c-o să ieşiţi cu drag la plimbare pentru că dacă rămâneţi acasă vă găsiţi ceva de lucru, să dereticaţi pe-acolo şi v-ajunge cât faceţi în timpul săptămânii.

BALANŢĂ:

Relaţia voastră sentimentală poate deveni şi mai serioasă, solidă, dacă credeţi c-aţi găsit persoana potrivită dacă nu, uitaţi-vă bine de jur împrejur.

Poate o să cam fiţi pe drumuri, vă duceţi prin împrejurimi într-o vizită sau vă-ntoarceţi de pe unde-aţi fost plecaţi de vineri, sau de ieri.

SCORPION:

Poate se-ntâmplă ceva deosebit la voi în familie de-o să vreţi să daţi o masă mare, să vină şi rudele şi prietenii – poate vă căsătoriţi.

Se ivesc tot felul de ocazii să vă cheltuiţi banii să sperăm cu rost , c-aşa tentaţii sunt la tot pasul, numai să nu vă pierdeţi capul şi să vă daţi şi ultimul bănuţ.

SĂGETĂTOR:

E momentul marilor întâlniri şi omul visurilor voastre poate apărea.

O să primiţi veşti bune, vă-ntâlniţi cu oameni care v-au dus dorul şi voi lor, probabil şi o să fcaeti un schimb de idei, care poate duce la o activitate comună, chiar o afacere.

CAPRICORN:

Poate vă duceţi şi la biserică la o cununie religioasă şi la restaurant, să fiţi alături de cei care-şi fac jurăminte pe viaţă, de căsătorie.

Se pare c-o să vă scoateţi banii ca să rămână intacţi cei pentru cheltuielile lunare şi cu o parte din ceilalţi să ieşiţi cu familia, cu prietenii, la masă în oraş.

VĂRSĂTOR:

Cineva nou apărut în cercul de prieteni o să vă atragă atenţia prin ceva care să însemne că vă potriviţi pe mai multe planuri.

Se pot întâmpla lucruri neaşteptate, cei dragi să vă facă tot felul de surprize plăcute cu care, într-adevăr, să vă cucerească: invitaţie în oraş, cină romantică, party, surprize.

PEŞTI:

V-aţi putea sui în tren, să plecaţi într-o escapadă turistică sau să mergeţi cu maşina prietenilor dacă a voastră e în service sau n-aveţi de benzină.

Poate luaţi parte la o competiţie în care puteţi fi doar spectatori, dar vă puteţi implica în organizare, mai ales dacă sunt copiii voştri pe lista participanţilor.