Neti Sandu: Horoscopul zilei de joi pentru toate zodiile

S-avem grijă de noi şi să nu ne ambalăm prea tare dacă lucrurile nu prea ne ies. Familia şi sănătatea alor noştri sunt pe primul plan.

BERBEC

S-ar putea să vă intre mai mulţi bani în casă, nu numai din salariul vostru şi o să v-apucaţi de nişte investiţii. Poate vă luaţi o maşină nouă.

TAUR

O să vă străduiţi să reglaţi relaţia cu partenerul de cuplu şi să vă daţi voie să cunoaşteţi pe cineva dacă v-aţi despărţit de puţin timp.

GEMENI

Se poate s-aveţi câştig de cauză , să mergeţi mai departe cu un proces, sau chiar să se-ncheie mai repede decât aţi crezut.

RAC

O să vă puteţi lua banii care vi se cuveneau cine ştie de când şi o să fiţi cu toate cheltuielile – la zi – să n-aveţi nicio restantă.

LEU

O invitaţie pentru diseară să ieşiţi pe undeva şi poate aveţi de făcut vreo mărturisire, o declaraţie de dragoste!

FECIOARĂ

Veţi înveşti o sumă de bani în casă, poate puneţi de-o parte banii şi v-apucaţi la primăvară de nişte reparaţii, reamenajări.

BALANŢA

Se poate s-aveţi de dat un examen, poate e un concurs pentru ocuparea unui post pe care-l vizaţi de multă vreme.

SCORPION

Se poate să renunţaţi la un contract în favoarea altuia şi să meargă, într-adevăr mult mai bine colaborarea de-aici încolo.

SĂGETĂTOR

Poate faceţi un efort financiar să vă schimbaţi maşina, sau sunt alte urgente care or să înghită nişte bani.

CAPRICORN

E bine să vă gândiţi bine de tot dacă aveţi de semnat un contract, să analizaţi sub toate aspectele ofertă, să nu fie ceva care să vă inducă în eroare.

VĂRSĂTOR

Aţi putea primi un accept, să treceţi dintr-o grupa în alta la şcoală, ori în alt departament la slujbă şi o să fie o promovare.

PEŞTI

Se poate s-aveţi o explicaţie cu partenerul de viaţă fost, actual, referitoare la copii şi la responsabilităţile care vă revin fiecăruia, să fie totul echitabil.