Neti Sandu: Horoscopul de Sambata pentru toate zodiile

Leii vor primi vesti bune, iar Pestii ar putea pleca in excursie.

BERBEC – Se poate sa aiba loc marea intalnire cu cineva de care o sa fiti nedespartiti de-aici inainte si sa traiti clipe de vis, sa fiti in al noulea cer.

TAUR – Program de voie, va duceti in vizita sau ii chemati pe niste prieteni pe la voi sa mai povesatiti de una, de alta si sa poate si puneti la cale o iesire pe undeva de Paste.

GEMENI – Eveniment monden, o sa aveti un schimb de opinii cu oameni prezenti acolo si se vor innoda unele relatii, prietenii, chiar pe care o sa le cultivati mai indeaproape.

RAC – Reuniune de grup, poate vin rudele apropiate pe la voi si il sarbatoriti pe unul dintre ai vostri sau puneti umarul la un eveniment de familie care va avea loc dupa paste

LEU – O veste buna de la cineva plecat si poate faceti cumva sa scurtati distantele, sa va sincronizati ca timp si loc de intalnire, sa va puteti vedea.

FECIOARA – O persoana draga va suna, lanseaza invitatia sa ajungeti la o intalnire cu mai multi prieteni sa va puneti la curent cu ultimele noutati de grup.

BALANTA – O sa va faceti timp pentru vizite, plimbari – sfera parteneriala este animata si oamenii vin spre voi cu inima deschisa si-o sa credeti in sinceritatea lor.

SCORPION – Se poate s-aveti prilejul sa spuneti lucrurilor pe nume si sa eliminati toate suspiciunile din viata de cuplu – sa aveti toata increderea unul in celalalt.

SAGETATOR – Invitatie de protocol, se-ntampla ceva special si o sa va incante ideea sa fiti si voi martorii acelei intamplari – fericite, asa ar trebui sa fie.

CAPRICORN – Se poate sa dati o fuga pana la un frate, o sora care locuiesc in alt oras si sa va-ntoarceti pana diseara – daca maine dimineata va duceti la job.

VARSATOR – Un mesaj de dor de la cineva care nu poate sa vina prea curand, asa cum v-a promis si o sa faceti voi, poate un efort sa va duceti acasa la persoana respectiva.

PESTI – Ati putea pleca spre o zona de agrement, la munte sau chiar la mare, si sa va destindeti, sa respirati alt aer, sa va refaceti moralul.