Neti Sandu – Horoscopul de duminica pentru toate zodiile

O să avem chef de ieşit la plimbare, să trecem în revistă şi nişte mondenităţi ca să mai uităm de rutina zilnică, să ne hrănim sufleteşte.

Vibraţia zilei este 3 şi înseamnă că e o zi bună pentru călătorii şi ca să strângeţi relaţiile cu toţi cei dragi.

BERBEC:

Poate-aveți dor de ducă şi să experimentaţi lucruri noi pe o pârtie de schi, să practicaţi sporuri de szon.

Poate-abia acum sunteţi dispuşi să faceţi cunoştinţă cu cineva care vă poate fi companion de viaţă dacă aţi încheiat fosta relaţie şi vreţi să mergeţi înainte să vă vedeţi de viaţa voastră.

TAUR:

Se poate să vă petreceţi seara la film, la un concert, vă invita cineva la teatru şi o să fie ceva special. O să gestionaţi în aşa fel timpul încât să v-ajungă şi pentru vizite, plimbări şi ca să vă ocupaţi un pic şi de casă, mai ales dacă aveţi musafiri după-amiază.

GEMENI:

E posibil să apară cineva care să se simtă atras de voi că de un magnet şi să vă doriţi şi voi să vă cunoaşteţi mai îndeaproape.

Se pare c-o s-aveţi curaj să-i daţi replică unei persoane care vă reproşează tot felul de lucruri şi odată spus tot ce vă deranjează, pe fiecare, o să vă-ntelegeți mult mai bine.

RAC:

Se pare c-o să mai frecventaţi şi alte medii, să lărgiţi cercul cunoştinţelor, să aveţi diverse colaborări şi s-aveţi şi hobby-uri pe care să le cultivaţi.

Revine cineva cu gânduri bune, să reluaţi o poveste de dragoste, o căsnicie şi să nu mai lăsaţi, de data asta, să se interpună cineva, să aveţi grijă ca relaţia să fie stabilă.

LEU:

Se-ntâmplă ceva prin oraş şi o să daţi şi voi o raită pe-acolo să vedeţi ce e nou şi ce vi s-ar potrivi că preocupări extraprofesionale.

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care vrea să fiţi împreună dar o să păstraţi o să păstraţi o distanţă, deocamdată pentru că n-aţi lămurit fosta relaţie, unii dintre voi.

FECIOARĂ:

Un semn de dragoste, de apreciere din partea cuiva care să lipsit o vreme din viaţa voastră şi-acum vrea să fiţi din nou împreună.

E un eveniment festiv, poate se căsătoreşte cineva din familie, sau dintre prieteni, şi e posibil să aflaţi din zbor şi despre o afacere în care v-aţi putea implica.

BALANŢĂ:

Se poate să vă sune cineva drag şi s-o porniţi la drum, şi să vă-ntoarceţi mâine noapte, dacă nu e nicio urgenţă pe-acasă.

Întâlnire cu cineva care vrea să lucraţi la un proiect care vă poate aduce bani frumoşi, dar se poate să fie şi de timp liber şi să v-aducă satisfacţii sufleteşti.

SCORPION:

O să mai strângeţi relaţiile de familie odată cu nunta care va avea loc sau pentru că vă mutaţi în casă nouă, ori v-aţi găsit serviciu.

Poate daţi o petrecere în cinstea cuiva, e o zi de naştere, sau se va naşte un copilaş în familia voastră, ori s-a-ntors de pe unde-a fost plecat cineva pe care îl iubiţi.

SĂGETĂTOR:

Se poate să vă duceţi la un coktail, şi să vă asociaţi cu nişte oameni care vor pune umărul la proiectele de care sunteţi interesaţi.

Vreţi să-ncepeți lucruri noi la care visaţi cine ştie de când, să călătoriţi să vă faceţi şi alţi prieteni, să cultivaţi un hobby, să daţi un refresh vieţii voastre.

CAPRICORN:

Se poate să vă dea cineva înapoi nişte bani şi să aveţi cu ce să le faceţi cinste prietenilor la restaurant, la un film.

Poate o să faceţi o selecţie printre prieteni c-o să realizaţi că unii dintre voi se eschivează de la reuniunile de grup, sau de la momentele în care le cereţi ajutorul.

VĂRSĂTOR:

O să primiţi mai multă atenţie decât de obicei, vi se fac şi cadouri, de zi aniversară, sau pentru că lumea vă iubeşte.

Aveţi chef de plimbare, de distracţie, să vă vedeţi cu grupul de prieteni, cu rudele apropiate şi să vă plimbaţi, să vă duceţi la munte, la schi, la aptinaj.

PEŞTI:

Simţiţi nevoia unei discuţii față-n față cu cineva care nu empatizează aşa cum aţi vrea, cu voi şi o să puneţi punctul pe i.

Vă curtează nişte oameni să petreceţi ziua cu ei pe alte meleaguri, sau o fi un megaeveniment prin oraş la care sunteţi invitaţi de onoare şi n-aveţi loc de-ntors.