Neti Sandu – Horoscopul de duminica pentru cele 12 zodii

O sa aflam noutati, o sa revedem oameni dragi, primim ok-ul pentru ceva pe care ni l-am dorit – cu ardoare si cu foarte putin efort ne putem face viata mai frumoasa.

Vibratia zilei este 3 si o sa percepem o serie de subtilitati care mai intotdeauna ne scapau.

BERBEC

– Poate va duceti intr-o vizita sa spuneti cuiva “La multi ani” sau “casa de piatra” daca se logodesc niste prieteni. Noutati in dragoste – invitatia pe care-o asteptati va sosi, si o sa vedeti care sunt adevaratele sentimente ale fiintei in care v-ati pus toate sperantele.

TAUR

– O ruda apropiata isi face drum pe la voi si va consultati in privinta unor evenimente de familie care vor avea loc in curand. Se poate sa va treziti cu o oferta de lucru, sa castigati niste bani, ca sa aveti si pentru altceva in afara facturilor si a ratelor.

GEMENI

– Or sa va invite niste prieteni la o cafea, un fursec si o sa fie un schimb emotional care sa bucure sufletul, s-aveti un alt tonus de maine-ncolo.

E posibil sa faceti cunostinta cu cineva apropiat de care o sa va atasati sufleteste si ramane de vazut daca o sa puteti forma un cuplu stabil.

RAC

– O surpriza placuta din partea cuiva care vrea sa va cucereasca, sa-si incerc e norocul, sa vada daca puteti forma un cuplu. Se poate lua o decizie referitoare la relatia de cuplu si sa va-ndreptati spre casatorie, sa puneti capat unei perioade in care lucrurile -anu mers tocmai bine.

LEU

– O sa cheltuiti niste bani ca sa le oferiti alor vostri ce si-au dorit, sa faceti cumva sa profitati de timpul liber pe care sa-l folositi la maximum. Se poate sa aiba loc un eveniment festiv la voi in familie si sa va strangeti cu totii la o masa, chiar si in oras, sa nu lasati nebifat un astfel de moment.

FECIOARA

– O surpriza placuta din partea celor tineri, poate primiti un cadou sau va scot la film, la plimbare, in locurile in care va simtiti cu totii bine. Intalnire magica – apare acel cineva la care visati de mult si o sa aflati lucruri de care-aveati mare nevoie inauntrul vostru si pe care acum le puteti avea.

BALANTA

– Daca dati o raita pe la magazine s-ar putea sa va-ntoarceti acasa cu cateva lucruri utile pentru casa, acolo in gospodarie. Ati putea deveni pentru cateva ore gazde perfecte si sa le gatiti ce le place unor prieteni sau vine sora, fratele, cineva cu care-aveti ce vorbi, simtiti la fel.

SCORPION

– Se poate s-aveti o bucurie din partea copiilor, o fi ziua vreunuia de nastere sau a castigat un premiu, o recompensa, e ce ceva ce vi se datoreaza.

Poate fi o zi importanta pentru relatiile de familie si sa stingeti un conflict, sa luati parte la momentele emotionante din viata alor vostri, din familia largita.

SAGETATOR

– Poate dati o fuga la rudele apropiate sa le-mpartasiti o bucurie, sa nu ratati un astfel de moment care va reuneste in astfel de momente de fericire.

E posibil sa dati pe la biserica unde se cununa un prieten, o ruda, ori isi boteaza copilul si o sa ramaneti in atmosfera aia festiva pana tarziu.

CAPRICORN

– O sa gasiti forta interioara sa-i spuneti fiintei iubite ce va doriti, si ce intrebati si ce se-asteapta de la voi. Se-ntampla lucruri neasteptate, si care pot da un alt curs vietii voastre personale, sa va gasiti omul potrivit, alaturi de care sa traiti clipe de fericire.

VARSATOR

– Poate pregatiti diverse sofisticarii culinare pentru musafirii care or sa va treaca pragul in cursul dupa amiezei si-o sa fie deconectant. Intrevedere cu cineva de care depinde fericirea voastra, poate urmeaza sa va casatoriti, sa va luati casa si o sa faceti o schimbare radicala in viata voastra.

PESTI

– Se poate s-aveti o explicatie cu cineva pe care-l vreti in viata voastra cu orice pret, si nu concepeti sa-l pierdeti. O observa o cheltuiala ca sa-i scoateti pe ai vostri pe undeva, sa mai uitati de stresul zilnic, sa adunati rezerve de energie pozitiva, c-aveti nevoie.