Neti Sandu: Horoscopul de astazi pentru fiecare zodie

O să putem semna acte, să obţinem rezultate favorabile la şcoală, la interviurile pentru angajare sau ca să luăm un credit să ne luăm casa, maşina.

Vibraţia zilei este doi şi o să ne facem un program super, în doi!

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

BERBEC:

Vă-ntâlniţi cu prietenii să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri sau să staţi la o parolă, plănuiţi o escapadă turistică pentru mâine, poimâine.

Se pare c-o să legaţi noi prietenii pe la întâlnirile cu nişte parteneri de afaceri, c-o să vă vedeţi într-un cadru mai larg la nişte simpozioane, gale de premiere şi alte momente festive.

TAUR:

Se pare c-aţi pus deoparte nişte bani pentru o nuntă la care vă duceţi zilele astea sau poate e un botez.

O să-i includeţi în programul acestor zile pe cei cu care nu v-aţi mai văzut de mult c-aţi fost ocupaţi şi vreţi să recuperaţi timpul pierdut, c-aveţi multe de împărtăşit.

GEMENI:

Se poate să fie o perioadă mai agitată acasă, aveţi multe de făcut şi poate că nu vă mai ajută şi ceilalţi membri ai familiei, că pân-acum.

Se poate să lăsaţi pe luni o negociere, să vă mai consultaţi cu oamenii voştri de încredere, să nu faceţi o alegere pripită, să vă urmăriţi, practic, interesul.

RAC:

Apare cineva în viaţa voastră sentimentală şi o să vă armonizaţi, o să vă-ntelegeți bine şi se poate ajunge şi la căsătorie.

Se poate să lăsaţi pe luni o negociere, să vă mai consultaţi cu oamenii voştri de încredere, să nu faceţi o alegere pripită, să vă urmăriţi, practic, interesul.

LEU:

O să vă faceţi şi alţi prieteni, iar dacă n-aveţi partener de suflet o să puteţi întâlni şi voi pe cineva cu care o să fiţi compatibili.

Promite să fie o zi bănoasă şi să aveţi de buzunar dac-o porniţi spre o destinaţie de minivacanţă, să faceţi mişcare, să fiţi împreună cu prietenii şi cu familia.

FECIOARĂ:

Prezenţa cuiva o să v-aducă un plus de prospeţime sufletească şi va da speranţe de viaţă fericită, în doi.

Veşti bune, poate vă invită cineva într-o excursie, sau să luaţi masa în oraş, să se vadă dacă e posibilă o relaţie sentimentală, sau ca să aveţi cu cine schimba o vorbă.

BALANŢĂ:

Poate le pregătiţi o petrecere aniversară copiilor sau plecaţi împreună la munte, vă duceţi la schi, la săniuş.

Poate plecaţi în alt oraş să le fiţi martori mâine, poimâine unor prieteni sau chiar azi, la ofiţerul stării civile că se căsătoresc civil, şi mâine, ori poimâine religios.

SCORPION:

O să vă ocupaţi de treburile gospodăreşti, să chemaţi pe cineva să vă repare, să vă monteze aparatura care să vă uşureze viaţa de-acasă.

Sunteţi aşteptaţi undeva în afara casei, la un hotel, o cabană, să vă-ntâlniţi acolo cu nişte prieteni sau or fi rude care sărbătoresc, sau nu neapărat, ceva.

SĂGETĂTOR:

O reuniune cu colegii, poate se organizează un team building, sau vreun eveniment care să vă regrupeze, c-aveţi nişte proiecte pe rol.

O să vă puneţi la curent cu o bibliografie, poate aveţi de dat un examen, vă duceţi la un interviu, vă pregătiţi de concurs ca să ocupaţi un post mai bine plătit.

CAPRICORN:

Poate vă faceţi planuri de căsătorie sau sunteţi invitaţi la o nuntă, la un botez, vreo aniversare în cealaltă parte a ţării, pe undeva.

Se pare c-o să faceţi rost de mai mulţi bani, poate va-ntelegeti cu un angajator care e dispus să vă plătească cu cât cereţi, ca să nu vă piardă.

VĂRSĂTOR: Se poate să primiţi nişte bani, o veste bună, o invitaţie în oraş, pare să fie o surpriză plăcută.

Se-anunţă un week-end efervescent pentru voi, poate sunt evenimente la care o să luaţi parte şi o să vă bucuraţi de o atenţie specială, primiţi şi daruri.

PEŞTI:

Cineva de care vă e dor poate veni, dacă-i spuneţi că nu puteţi trăi fără el/ea, şi faceţi cumva să scurtaţi distanţele.

O să colaboraţi în termeni mai buni cu anturajul şi de la slujbă şi din particular şi poate vă faceţi planuri de plecat pe undeva pentru două, trei zile, să vă destindeţi.