Monica Pop, schimbare de look. Cum arată acum renumitul medic oftalmolog

Monica Pop, unul dintre cei mai apreciați medici oftalmologi din țara noastră și-a schimbat look-ul. După ce a postat o fotografie pe o rețea de socializare, fanii au fost uimiți de noua sa înfățișare.

Medicul are părul tuns scurt și deschis la culoare, într-o nuanță de argintiu.

Iar, cum Monicăi Pop îi stă bine așa, fotografia a fost apreciată rapid de prietenii săi din mediu virtual. De altfel, internauții nu doar că i-au dat mii de like-uri, ci au și complimentat-o.

Schimbare de look pentru Monica Pop

„Vă luminează fața! Arătați foarte bine’, „Un look de nota 10, parcă ați fi o actriță. Vă stă de minune”, „Superbă’, „Schimbare de look super tare…

Vă prinde foarte bine”, „Îmi place foarte mult schimbarea asta de look”, „Ce îmi place culoarea părului”, „Vă stă excelent cu acest nou look.

Aproape că nu v-am recunoscut”, „Vă stă super’, „Un look minunat”, „Wow! ce schimbare de look! Super vă stă”, sunt câteva dintre comentariile urmăritorilor din mediul online ai Monicăi Pop.

De asemmenea, aceasta s-a reinventat după perioada mai puțin luminoasă din viața ei. Despre cum s-a tratat și experiența prin care a trecut, a vorbit în cadrul unei emisiuni.

Monica Pop (n. 22 iunie 1953) este un medic oftalmolog român, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie din București. Este născută într-o familie de medici.

Are funcția de Manager General[1] al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București.

Este cadru didactic universitar din anul 1983, în prezent Profesor Universitar. Este căsătorită cu Dr. Ing. chimist Mircea Pop, cercetător la Academia Română și au o fiică, Letiția.

Este cel mai vechi director de spital din Capitală la ora actuala (din aprilie 1994)

A fost membru titular al Comisiei de disciplină a Colegiului Medicilor din Municipiul București.