Modestia afisata la cununia civila va fi istorie in momentul nuntii lui Cristian Borcea cu Valentina Pelinel! Cat vor investi ca sa aiba o nunta de vis

Cei doi au decis sa isi organizeze petrecerea intr-o locatie de lux din Ungaria, unde doar meniul costa 200 de euro de persoana.

Cununia civila a fost discreta si modesta, dar despre nunta lui Cristian Borcea cu Valentina Pelinel se va vorbi mult timp!

“Evenimentul anului in Romania sa se mute de fapt la vecinii nostri in Ungaria Au ales sa faca nunta acolo pentru ca nasii lor locuiesc de foarte multi ani acolo. Chiar si ceremonia religioasa va fi una exclusivista.

Ceremonia va avea loc la o biserica din Budapesta, inchiriata special. am inteles ca pretul merge undeva la 20 de mi de euro.”, a dezvaluit jurnalista WOWbiz.ro, Cornelia Ionescu.

Despre locatia in care va avea loc petrecerea… se stie sigur ca este cea mai scumpa si mai sofisticata din Budapesta.

Restaurantul, recomandat de catre Marius Vizer si sotia lui, Irina – care sunt nasii cuplului Borcea, este situat intr-o cladire impunatoare, cu un design ce aduce mai degraba cu un castel medieval!

La marele eveniment, sotii Borcea au invitat 40 de persoane. Toti au rezervate mese speciale, in forma rotunda, cu tacamuri din argint si farfurii provenind de la o celebra firma frantuzeasca!

Fetele de masa si husele pentru scaune vor fi si ele in ton cu tematica aleasa de insuratei!

Meniul de 5 stele costa aproximativ 200 de euro de persoana. Nu vor lipsi preparatele sofisticate de vita, peshte si deserturile fine, la care se vor adauga vinuri si bauturi fine, completate pentru barbati cu trabuc si zona de cafea tare!

Cat despre pretul hainelor pe care cei doi miri au ales sa le poarte in aceasta zi importanta… “Daca ar fi sa vorbim si despre costumul lui Cristi Borcea, el si-a ales unul in 3 piese, la fel foarte scump, caracteristic.

Valoarea acestui costum se ridica la 3 mii – 3 mii 500 de euro. Valentina Pelinel are o problema in acest moment pentru ca rochia de mireasa nu este gata sau cel putin nu arata cum si-a dorit-o ea.”, a declarat Cornelia Ionescu.

Unde mai pui ca inelul de logodna al Valentinei costa in jur de 50 de mi de euro, va dati seama ca verighetele care sunt si ele din aur alb cu diamant cu siguranta se invarte suma pe la 100 de mii de euro.