Mihai Voropchievici: horoscopul vedic. Care este zodia ta in horoscopul intelepciunii si cum iti influenteaza personalitatea

Mihai Vorpchievici a prezentat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” horoscopul vedic. Supranumit și horoscopul înțelepciunii, fiecare semn din acest horoscop indian are un echivalent în cel european.

Luna este principalul reper dupa care sunt calculate cele 12 semne astrale din zodiacul vedic.

Diferenta fata de zodiacul european, in care zodiile sunt calculate dupa Soare, este semnificativa, iar personalitatea si destinul nativilor au cu totul alte semnificatii. Descopera si tu ce zodie esti in zodiacul vedic si ce dezvaluie despre tine.

Mesha (14 aprilie – 15 mai)

Fire independenta si ambitioasa, esti hotarata sa realizezi multe in viata, sa ai familia perfecta si un loc de munca in care poti avansa rapid. Ai multa energie si esti rezistenta nu doar din punct de vedere fizic, ci si psihic, arata zodiacul vedic.

Nu dai niciodata inapoi si te incapatanezi sa treci peste toate obstacolele, iar esecurile mai mult te indarjesc. Esti o femeie pasionala, care are mult de oferit barbatului capabil sa o cucereasca, dar nu iti daruiesti inima prea usor.

Plusuri: activa, energica, puternica

Minusuri: incapatanata, nerabdatoare, risipitoare

Vrishaba (16 mai – 15 iunie)

Beneficiezi de o influenta astrala benefica si esti o persoana placuta, echilibrata si foarte calculata. Inzestrata cu o inteligenta nativa deosebita, te faci remarcata in orice colectiv si poti face cariera aproape in orice domeniu de activitate.

Pentru tine conteaza mult situatia materiala, castigurile si confortul, dar si dragostea pe care ti-o ofera cei din jur. In viata de cuplu, ai tendinta de a te impune si de a stabili de la inceput anumite reguli, ceea ce este mai greu de acceptat de catre un barbat.

Plusuri: iubitoare, intelegatoare, harnica

Minusuri: autoritara, mandra, sensibila

Mithuna (16 iunie – 16 iulie)

Esti prietenoasa, te adaptezi cu usurinta la tot felul de conditii si cauti mereu o modalitate simpla de a-ti schimba viata, cand intri in rutina. Esti atrasa de noutati si iti place foarte mult sa calatoresti, chiar daca acest lucru este foarte costisitor pentru stilul tau de viata.

Poti face o cariera frumoasa, dar nu iti este destinat sa castigi niciodata sume mari de bani sau sa strangi averi.

Tu esti mult mai fericita daca ai in fiecare zi ceva frumos pentru care merita sa traiesti si daca te simti apreciata si iubita de oamenii apropiati.

Plusuri: inventiva, diplomata, rabdatoare

Minusuri: impulsiva, superficiala, cheltuitoare

Zodiacul vedic, cu bune si cu rele

Karkata (17 iulie – 16 august)

Iti este destinat sa realizezi lucruri iesite din comun sau sa devii o persoana publica influenta. Ai o personalitate karismatica si ii fascinezi pe cei din jur.

Cu toate acestea, stii sa pastrezi numai pentru tine ceea ce nu vrei sa afle cei din jur, iar barbatilor le dai impresia ca esti o femeie plina de mister, ceea ce te face si mai atragatoare.

Esti flexibila, inveti repede lucruri noi, daca ai ceva de castigat, dar nu te adaptezi usor la noutati. Ai nevoie de o anumita stabilitate in viata si mai ales de un partener care sa te iubeasca neconditionat.

Plusuri: spirituala, romantica, intuitiva

Minusuri: posesiva, egoista, zgarcita

Simha (17 august – 16 septembrie)

Ai o personalitate puternica si te impui fara sa faci vreun efort in acest sens, cucerindu-i usor pe cei din jur. Stii cum sa te apropii de oameni si cum sa le vorbesti, indiferent de statutul lor social, dar iti alegi prietenii cu grija.

Iubesti banii si iti place sa traiesti in confort, de aceea vei face tot posibilul sa castigi cat mai mult si sa nu depinzi financiar de nimeni, nici macar de sotul tau.

Ambitiile profesionale sunt foarte importante, dar si prosperitatea si siguranta familiei tale. Vei investi tot ce ai mai bun in copii si vei darui partenerului de viata toata pasiunea ta.

Plusuri: ambitioasa, bataioasa, carismatica

Minusuri: insensibila, pretentioasa, independenta

Kanya (17 septembrie – 14 octombrie)

Esti feminina, delicata si foarte rafinata. Iti place sa fie ordine si armonie in jurul tau, te inconjori de prieteni si iti petreci toate vacantele cu familia si persoanele care te iubesc.

Te feresti cat poti de mult de probleme, motiv pentru care esti foarte prudenta in tot ceea ce faci si nu iei nicio decizie importanta fara sa o analizezi pe toate partile.

Esti muncitoare, dar nu iti place sa iti asumi responsabilitati majore si nici sa conduci oamenii. Iti prinde bine o cariera in care nu depinzi prea mult de alti colegi, spune zodiacul vedic.

Plusuri: eleganta, inteligenta, constiincioasa

Minusuri: pedanta, carcotasa, tipicara

Tula (15 octombrie – 14 noiembrie)

Te-ai nascut sub semnul tuturor oportunitatilor, ai sarm si poti fi foarte atragatoare cand iti doresti tu. In rest, incerci sa pastrezi distanta si nu te apropii decat de oamenii care iti plac in mod deosebit, fara sa le dai prea mari sanse celorlalti.

Ai o energie spirituala puternica, esti inteligenta si stii cum sa intretii o conversatie in public. In casnicie, esti stabila si astepti de la partenerul tau sa iti ofere aceeasi afectiune si loialitate.

Plusuri: intuitiva, echilibrata, empatica

Minusuri: distanta, exagerata, indecisa

Vrschica (15 noiembrie – 13 decembrie)

Esti o fire practica si te orientezi spre obiective foarte clare, care pot fi atinse cu maximum de beneficii. Nu iti place sa visezi la lucruri pe care nu le poti obtine, dar esti ambitioasa cand stii ca poti realiza mai mult.

In situatiile extreme adopti politica pasilor marunti si iesi intotdeauna in castig. Ai calitati de lider si vei avea cateva sanse in viata sa ajungi pe un post de conducere, dar pentru tine este mult mai important sa fii iubita si sa ai o familie pe care te poti baza.

Plusuri: hotarata, perseverenta, calculata

Minusuri: egoista, geloasa, suspicioasa

Dhanu (14 decembrie – 13 ianuarie)

Esti o fire nelinistita, care incearca mereu sa ajunga mai sus, sa obtina mai mult si sa traiasca experiente cat mai diverse. O viata prea ordonata si calculata te sperie si faci tot posibilul sa scapi de reguli si de restrictii.

Esti un spirit liber care, insa, isi poate risipi energia pe lucruri care doar par importante, dar care, in realitate, nu iti ofera satisfactii. Relatiile se infiripa greu si nu iti este usor sa iei o decizie cu privire la casatorie, spune zodiacul vedic.

Plusuri: spirituala, generoasa, afectuoasa

Minusuri: nestatornica, superficiala, calatoare

Zodiacul vedic iti arata ce minusuri si plusuri ai!

Makara (14 ianuarie – 12 februarie)

Ce e-n gusa, si-n capusa! Esti cinstita, corecta cu toti si niciodata nu iti incalci promisiunile. Prietenii te considera un om pe care se pot baza oricand si te admira pentru tenacitatea cu care iti construiesti viata.

Muncesti mult si incerci sa obtii mereu locuri de munca bine platite, deoarece ai nevoie sa te bazezi pe un buget consistent si sa fii independenta financiar.

Plusuri: increzatoare, puternica, tenace

Minusuri: incapatanata, pesimista, materialista

Kumbha (13 februarie – 13 martie)

Esti o visatoare si totodata o incapatanata, care vrea sa traiasca dupa propriile reguli si nu accepta sa ii dirijeze altii viata.

Exista riscul sa pierzi uneori calea si atunci ai nevoie de prietenii care tin cu adevarat la tine si care te sprijina la greu.

Relatiile de dragoste sunt frumoase la inceput, dar, daca nu iti ofera satisfactii pe toate planurile, preferi sa le pui capat cu orice risc. Poti avea multi copii, esti o mama buna, dar nu vrei sa ramana legati de tine pe viata.

Plusuri: talentata, ingenioasa, iubitoare

Minusuri: secretoasa, duplicitara, capricioasa

Meena (14 martie – 13 aprilie)

Ai o personalitate complexa care te face sa traiesti intens orice moment special din viata ta. De multe ori, te lasi ghidata de emotii si exista riscul sa mai iei si decizii gresite, se arata in zodiacul vedic.

Dar intentiile tale sunt bune si incerci sa faci tot ce e mai bun pentru tine si pentru cei pe care ii iubesti. In cariera, ai sanse mari sa gasesti postul potrivit, pentru ca esti responsabila si superiorii te apreciaza pentru munca ta.

Plusuri: devotata, prietenoasa, sensibila

Minusuri: superstitioasa, lenesa, indaratnica