Mihai Voropchievici: Horoscopul ultimului weekend din luna martie – Fiecare zodie primeste ceva

Renumitul numerolog ne prezinta previziunile astrale pentru fiecare zodie. Sa afla ce ne asteapta:

HOROSCOP BERBEC

Are un sfarsit de saptamana in care trebuie sa stabilizeze situatia, sa-si consolideze pozitia acasa, in primul rand, ca de acolo pleaca, la serviciu cand s-a dus si cand iese in public sa stabilizeze si sa stie cine e, sa-si creeze coordonatele pentru a reusi.

HOROSCOP TAUR

Taurul are un sfarsit de saptamana in care trebuie să înceapă o viață nouă. O revigorare în toate cele trei planuri, disponibilităților fizice, psihice, financiare.

HOROSCOP GEMENI

În acest weekend abordați toate problemele care vă interesează schimbând tactica.

HOROSCOP RAC

Daca saptamana trecuta au fost altii care au primit cadouri, acuma s-au mutat la Rac. Au parte de un salt financiar. Suma de bani este ceva mai important. Un sfarsit de saptamana plin de beneficii. De unde vin nu conteaza, treaba e sa vina.

HOROSCOP LEU

El a avut saptamana trecuta pe Vunjo, l-a tinut in brate, l-a ocrotit, iar acum, la sfarsit de saptamana, pentru ca si-a facut de cap prea mult, a alergat prea mult, trebuie sa recupereze.

Sunt zile putin mai anevoioase, care ii pun la incercare forta, rabdarea, tot ce inseamna asta.

Incercati sa fiti puternici si rezistenti ca asta e. Mai vin si lucrurile alea care va probeaza cat puteti duce.

HOROSCOP FECIOARA

Este in asteptarea unei schimbari foarte importante. E destul de rapid, fiti pregatiti pentru aceasta schimbare. Este efectul boomerangului. Ce ati oferit, dar primiti schimbarea in functie de ce ati facut anterior.

HOROSCOP BALANTA

Se aliniaza cu Racul si cineva care se gandeste intens la o Balanta va face tot posibilul sa ii trimita un cadou frumos, placut.

HOROSCOP SCORPION

Si Scorpionul are aceleasi zile ca si Taurul. O batalie, o mica disputa, dar ramaneti calm. Fiti temperati, nu reactionati si sunteti linistiti si calmi, totul se aranjeaza.

HOROSCOP SAGETATOR

Un sfarsit de saptamana in care o sa fiti protejati impotriva tuturor rautatilor oamenilor, a fortelor malefice, zile in care nu va deocheati. In ultimele zile din martie aveti protectie divina.

HOROSCOP CAPRICORN

O suita de schimbari majore intr-un viitor foarte apropiat. Vin schimbarile de la o zi la alta. Tineti cont de ele si folositi-le in favoarea voastra.

HOROSCOP VARSATOR

Sunt pusi in situatia sa iasa la dialog, sa discute cu cei din jur pentru ca ei nu gasesc rezolvarea unor probleme.

Ii framanta de mult timp, iar sfarsitul de saptamana este unul al concilierii, al dialogului, al intelegerii. Ei trebuie sa faca si un consiliu de familie.

Sa accepte si sfaturile celorlalti daca isi doreste sa obtina rezultate pozitive la ceea ce ii framanta.

HOROSCOP PESTI

Ca de obicei, ca daca trec doua-trei saptamani si nu apare Vunjo pentru ei, se supara, dau cu codita in acvariu. Un sfarsit de saptamana in care Pestisorii sunt protejati.