Mihai Voropchievici: Horoscop 21-27 ianuarie 2019. Taurii și Balanțele au de facut schimbari majore

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru săptămâna 21-27 ianuarie.

HOROSCOP RUNE BERBEC – Trebuie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore, săptămâna viitoare. O multitudine de lucruri bune vin in viața lor.

HOROSCOP RUNE TAUR – Taurul e pus pe concert. Dezvoltă atitudini de uragan. Trebuie să se mobilizeze că sa susțină o disputa. O treceți ușor dacă sunteți calmi.

HOROSCOP RUNE GEMENI – Își fac bagajele pentru că aveți o săptămână în care puteți să vă detașați. Bagajele să fie pregătite la ușă.

HOROSCOP RUNE RAC – Au o săptămână de favoruri, ceva bănuți. Pot primi un cadou minunat.

HOROSCOP RUNE LEU – Leul e pus pe fapte mari. O dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional. Va avea o săptămână de fericire.

HOROSCOP RUNE FECIOARĂ – Fecioara intră într-o săptămână de protecție divină totală. Runa care a ieșit pentru ele este una de protecție împotriva forțelor malefice, a gândurilor rele și a deochiului.

HOROSCOP RUNE BALANȚĂ – Balanțele sunt și ele puse, ca și Taurii, să susțină o mică disputa. Toate nemulțumirile adunate vor ieși la iveală. Nu vă îngrijorați – totul se rezolvă.

HOROSCOP RUNE SCORPION – Trebuie să scoată secretele la iveală. Rezolvă toate problemele din familie numai antrenând o discuție sinceră cu ceilalți membri.

HOROSCOP RUNE SĂGETĂTOR – Abordați altfel problemele care vă interesează. Schimbați tactica: umblați la cutia cu diplomație, lăsați răutatea dacă ați fost mai rău, deveniți mai bun – fiți mai buni, dacă e cazul.

HOROSCOP RUNE CAPRICORN – Trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate, la serviciu. E momentul să acționați!

HOROSCOP RUNE VĂRSĂTOR – Pentru Vărsători se produce un salt rapid calitativ în existența lor. Cine știe, poate câștigați la loto.

HOROSCOP RUNE PEȘTI – Rămân în așteptarea unei schimbări foarte importante.