Mihai Voropchievici: cifra destinului și previziunile pentru anul 2019.

Mihai Voropchievici a vorbit, la Antena 3, despre cifra destinului și previziunile pentru anul 2019.

Adunați toate cifrele: data, anul și luna.

Avem cifra destinului 3 pentru 2019.

„Suntem tensionați, ne eliberăm sufletul de toate constrângerile și trebuie să ne bucurăm. Stabiliți-vă pentru 12 luni, 12 dorințe, cea mai greu de realizat e cea din ianuarie că e din scurt”, a spus Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

Ce ne aduce anul din punct de vedere numerologic

An universal 3.

Anul viitor trebuie să ne detașăm de la robie, de la muncă asiduă, sunt și cifre de destin care se vor duce tot spre muncă.

Cifră destin 1:

Cifra trei impară se pupă bine cu cifrele impare. Are obligația să aibă curaj mai mult, să încerce să obțină tot ce își dorește.

Independența și indivisualismul vor fi puncte de bază. Veți obține lucruri benefice. Dacă sunt și scriitori, jurnaliști, să-și pună creativitatea la lucru.

Cifră destin 2:

Caută să găsească când partea bună, când mai puțin bună. Frământări, îndemnați fantastic de mult spre muncă. Este un an de călătorii, să cunoașteți un partener, să lăsați pretențiile, pe latura amoroasă oferă o multitudine de oportunități. Încercați să vă detașați, ieșiți din anonimat.

Cifră destin 3:

Anul este benefic, cheltuiesc mult, se îndrăgostesc și le trece repede, călătoresc mult. Încercați să comunicați. Un an fantastic și fericit pentru cei cu cifra 3.

Cifră destin 4:

Articolul continuă după reclame

Au două variante: se duc să se distreze, dar de cele mai multe ori se gândesc că au început ceva anul trecut. Se închid într-un birou, muncă asiduă. Ieși puțin de acolo. Un an în care trebuie să vă încărcați bateriile, să găsiți un partener, să socializați, să cunoașteți oameni noi.

Cifră destin 5:

Sunt mai explozivi decât cei de trei, sunt întreprinzătorii, au călătorii, și-a făcut gașca. Își creează relații noi.

Toți prietenii care intră îi vor ajuta cu bătaie lungă, cel puțin 9 ani. Ar fi bună o căsătorie, e un an în care trebuie să te stabilizezi. Atenție mare la aventuri, au șanse să fie descoperite de partenerii oficiali. Totodată, ar putea apărea și sarcini nedorite. 5 e căutătorul.

Cifră destin 6:

Prin excelență e familist, va încerca să se adapteze, dar are prea multe obligații familiale. Cum să mă duc la distracții? Lasă conservatorismul. E în căutarea perfecțiunii. Nu au curajul să caute de teama de a nu greși. Sunt fantastic de afectivi.

Cifră destin 7:

Sunt introvertiții, nu se dau cu capul până nu analizează. Caută aventura, dar e precaut. Nu se exteriorizează ca ceilalți, doar în centrul de prieteni. Un an benefic, primesc și recompense financiare. Se sperie de unde au venit atâtea peste el, atâtea oportunități. este un an ofertant. Să se plieze, să se distreze.

Cifră destin 8:

Se bucură fantastic. Să îmbine utilul cu plăcutul, au posibilități. Să-și organizeze un concediu, sunt prea solicitați, muncesc mult. Vor obține colaborări, cunoștințe noi, vor veni persoane. Să îmbine utilul cu folositorul.

Cifra destin 9:

Un călător prin excelență, un extrovertit. Va lega prietenii noi, va sări în ajutorul altora.

Un an fericit pentru toate cifrele de destin, cu micile ajustări.