Mihai Voropchievici: Care este norocul, ghinionul si compatibilitatea in dragoste dupa ziua nasterii

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la, Antena 3, a prezentat care este norocul in dragoste dupa ziua nasterii.

Cei nascuti in ziua de 1 se indragostesc foarte usor, dar nu cred in dragoste la prima vedere. E o dragoste care zboara mai degraba. Au 4 esecuri in dragoste. Sunt compatibili cu: 1, 10, 19 si 28.

Cei nascuti in ziua de 2 studiaza persoana inainte sa aiba o relatie Sunt persoane analitice. Au 4 esecuri. Cei compatibili cu ei sunt cei nascuti pe 2, 20 si 29.

Cei nascuti in ziua de 3 sunt increzatoare in fortele proprii si atunci cand isi aleg partenerul cred ca e persoana ideala. Nu au anumite tipare. Sunt compatibili cu cei din ziua de 3, 21 si 30.

Cei nascuti pe ziua de 4 sunt patimasi in dragoste si au capacitatea de a scoate ce e mai bun intr-o persoana. Sunt compatibile cu persoanele nascute pe 13, 22 si 31.

Cei nascuti pe data de 5 sunt persoane capabile de sentimente inalte si pasionale, dar nu arata acest lucru. Nu se exeriorizeaza pentru a nu parea vulnerabile. Sunt compatibili cu cei nascuti din 5, 14 si 23.

Cei nascuti pe 6 parte de cinci esecuri in dragoste.

Cei nascuti pe 6 mai intai stabiliesc o prietenie, iar dragostea vine ulterior. Sunt loiali si onesti. Au parte de cinci esecuri in dragoste. Sunt compatibili cu cei nascuti in 6, 15, 26.

Cei nascuti pe 7 transmit sentimentele mai mult telepatic, prin semne. Nu vor sa spuna niciodata ”te iubesc”, de teama. Sunt compatibili cu cei din 7, 16 si 25 ale lunii.

Cei nascuti pe 8 cred foarte mult in sentimentul dragostei. Le e teama de singuratate. Au nevoie de o dragoste adevarata pentru a se simti in siguranta. Au trei esecuri in dragoste. Sunt compatibil cu 8, 17 si 26.

Cei nascuti pe 9 inteleg dragostea abia dupa ce se despart de cineva. Au regrete tardive. Au patru esecuri si sunt compatibili cu cei nascuti pe 9, 18 si 27.

Cei nascuti pe 10 sunt lideri si in dragoste. Nu se implica prea mult timp intr-o relatie. Au doua esecuri si sunt compatibili cu cei nascuti pe 1, 10, 11, 28.

Cei nascuti pe 11 sunt analitici. Gandesc mult pana sa faca primul pas. Are un singur esec. Compatibili cu cei pe 2, 11 si 29 ale lunii.

CITESTE CONTINUAREA PE noutati.info