Mihaela Rădulescu, 4 ani de relație cu Felix Baumgartner: ”Nu suntem un cuplu normal, dar îmi place”

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au împlinit 4 ani de relație. Vedeta a fost invitată joi în emisiunea ”Vorbește lumea”, și a povestit cum reușesc să mențină armonia în cuplu.

”Cu băiatul ăsta nu poți să trăiești foarte normal, pentru că el când se uită la un munte nu zice ca mine ce frumos e peisajul, el se gândește ce basejump poate să facă, sau cum să treacă cu elicopterul printre dealuri”, a spus Mihaela.

”La prima întâlnire a fost ceva mișto din care nu am înțeles nimic. Nu eram nici pregătită să mă îndrăgostesc. Ai să râzi, dar ideea lui cea mai mișto de romantism a fost să mă scoată la o shaorma în Elveția.

Nu suntem un cuplu normal, dar îmi place. E un altfel de viață, dar tocmai asta mi se pare frumos. Când stai toată ziua bot în bot sigur găsești ceva de la care să te cerți. Mai are o calitate fantastică: face curat și spală vasele”, a mai spus Mihaela.

În ceea ce privește relația dintre fiul ei și Felix, Mihaela a spus că cei doi se înțeleg foarte bine.

”Se înțeleg ca doi băieți de aceeași vârstă, pentru că Felix nu e așa cum credeți voi, are undeva la 11 ani, în general în viață. Fiul meu are 14 ani, e mai matur. Asta cred că mă face și fericită, mi-am dat seama că îmi place să fiu mamă chiar pentru doi. Mi se pare genial”, a spus ea.