Metoda chinezească ”9 stele” pentru a te cunoaște mai bine! Uite ce te așteaptă. Afla adevarul despre destinul tau

Metoda ”9 stele” este o metodă veche chinezească, care vă va ajuta să vă cunoașteți propri persoană. Este o metodă deosebită care unește numerologia și astrologia.

Metoda ”9 stele” vă arată atât punctele puternice cât și cele slabe, dar și sfaturi cum să vă păstrați sănătatea.

Pe tine care stea te reprezintă:

Numerele îți arată cine ești în prezent și ce trebuie să faci pe viitor să ai o viață așa cum ți-o dorești. În tabelul din imagine căutați-vă anul nașterii, iar numărul de deasupra vă va arăta ce fel de personalitate aveți.

1 Steaua nr.1

Cei care aparțin acestei stele, sunt foarte comunicativi și sentimentali. Fac parte din oamenii sensibili. Dese ori devin închiși și datorită gândurilor pot fi melancolici.

Trebuie să lupte cu proprile frici, altfel riscă să se îmbolnăvească. Trebuie să se ferească de obiceiurile care provoacă dependență.

2. Steaua nr.2

Cei care sunt sub acest număr sunt foarte gânditori. În general sunt mame foarte bune, pentru care familia este cea mai importantă. Acești oameni sunt practici, foarte răbdători și dispuși pentru sacrificii. Le place să mănânce bine și să gătească bine. Însă trebuie să aibă grijă de ei, dacă își doresc să-și păstreze forma bună.

3. Steaua nr.3

Cei care sunt sub această stea sunt foarte norocoși. Sunt activi, nu pot sta într-un loc să aștepte să-și trăiască viața. Găsesc soluții chiar și în cele mai dificile momente.

Însă ei nu se pot abține, uneori datorită comportamentului lor le este rușine de ei, și le pare rău dacă rănesc pe cineva.

4. Steaua nr.4

Cei născuți sub această stea sunt foarte inteligenți, au tendințe artistice. Aceștia seamănă cu cei născuți sub steaua a 3 –a, deoarece fac o mulțime de lucruri din propria lor putere.

Le place să călătorească. Sarcinile care implică responsabilități trebuie foarte bine gândite și trebuie să fie atenți dacă vor să facă mai multe lucruri deodată.

5. Steaua nr.5

Ce născuți sub această stea au o voință de fier. Au abilități organizatorice bune și pot fi lideri buni. În general au o mare responsabilitate, de asta sunt personalități închise.

Uneori ei devin foarte tăcuți și doar privesc ce se întâmplă în jurul lor. Trebuie să căutați din timp un medic specialist, care le va evidenția valorile interioare.

6. Steaua nr.6

Cei care aparțin acestei stele sunt personalități masculine. Sunt harnici și cu o voință de fier. Datorită hotărâri lor pot fii șefi buni. De multe ori întrec limita și apoi le pare rău de cum s-au purtat sau de cum au vorbit cu alții.

7. Steaua nr.7

Acești oameni sunt romantici și fără griji. Ceilalți cred că ei nu se pot adapta la situațiile dificile ale vieții, dar asta nu e adevărat. Banul și un trai bun este cel mai important pentru ei și sunt dispuși să facă multe pentru acesta. Trebuie să fie atenți, deoarece cu cât dau mai mult, cu atât mai mult primesc.

8. Steaua nr.8

Par a fii oameni închiși. Sunt drăguți doar cu cei care știu cum să-i deschidă. Deseori lucrează prea mult și ujtă că în viață există și alte lucruri, nu doar muncă. Trebuie să învețe să se odihnească și să fie atenți și la alte lucruri.

9. Steaua nr.9

Cei născuți sub această stea sunt activi, sufletiști și cu o voință de fier. Se descurcă foarte bine în orice situație, mulțumită faptului că le place să gândească. Deseori sunt predispuși să-i rănească pe cei apropiați, fără să-și dea seama.