Metoda care te scapa de grasimea de pe dulapuri

Bucătăria este locul care se murdărește cel mai des și care necesită un timp îndelungat pentru a fi curățat.

Este foarte important ca acest spațiu să fie tot timpul curat pentru a nu exista situații în care bacteriile să se răspândească în casă și de acolo să ajungă în organism, cauzând probleme grave de sănătate, scrie www.avantaje.ro

Grăsimea este principalul inamic din bucătărie și câteodată pare aproape imposibil să scăpăm de ea. Aceasta se depune cel mai des pe dulapurile din bucătărie, chiar dacă ele sunt curățate în mod constant.

Foarte multe persoane încearcă să elimine această grăsime folosind apa și detergentul de vase, însă acest amestesc nu este suficient pentru a scăpa de pete.

Chiar dacă pe piață se găsesc foarte multe soluții care promit să elimine grăsimea în totalitate, acestea pot costa destul de mult.

Dacă nu vrei să dai o avere pe produsele de curățenie, poți prepara în casă un amestec care reușește să distrugă petele de grăsime în totalitate, potrivit frugallyblonde.com.

Uite de ce ai nevoie pentru a prepara o soluție care să te scape de grăsimea depusă pe dulapurile din bucătărie:

1 lingură de bicarbonat

o jumătate de lingură de detergent de vase

o jumătate de lingură de apă

Tot ce trebuie să faci este să amesteci aceste ingrediente până se transformă într-o pastă. Apoi, cu ajutorul unei lavete, aplică soluția pe zone în care există petele de grăsime și freacă suprafața folosind mișcări circulare.

Este important să testezi această soluție înainte de a o aplica pe suprafețele pe care dorești să le cureți și asta pentru a nu afecta textura acestora. Acest amestec poate fi folosit și pentru curățarea altor zone cu probleme din casă, spre exemplu baia.