Mercur a intrat în Vărsător! Cum sunt influențate zodiile si prin ce schimbari vor trece nativii

Potrivit horoscopului, Mercur a intrat în semnul Vărsător, lucru care va influența toate zodiile. Mai exact, este vorba de planeta comunicării și a negocierilor, care a intrat în Vărsător pe data de 24 ianuarie.

Mercur va traversa aceasta zodie până pe 10 februarie 2019, moment în care va ajunge în semnul Pești.

Astfel, atunci când planeta Mercur, cea care reprezintă, pe lângă cele enumerate mai sus, și modul în care gândim, trece prin semnul Vărsător, face ca zodia să aibă în jurul ei un aer focusat spre viitor și nou.

De altfel, această intrare a planetei în zodia de apă oferă tuturor zodiilor o viziune plină de pozitivism, inventivitate și intuiție.

Berbec

Previziunile astrologilor pentru nativii zodiei Berbec îi anunță pe aceștia că perioada de tranzit a planetei Mercur prin Vărsător le va aduce numai bine în segmentul prietenilor.

Taur

Nativii zodiei Taur sunt și ei printre cei bucuroși de intrarea planetei în Vârsător, lucru care le va aduce ceva bun în sectorul socio-profesional.

Gemeni
Datorită trecerii planetei în zodia de apă, nativii zodiei Gemeni se vor axa pe segmentul studiilor, al călătoriilor și filosofiilor de viață. Totodată, este un prilej pentru a planifica vacanțe și pentru a face câteva schimbări.

Rac
Cu ocazia trecerii planetei Mercur în Vârsător, nativii zodiei Rac vor avea bucurii în privința sectorului material.

Leu

Nativii zodiei Leu au ocazia excelentă de a-și îmbunătăți relația de mariaj ori de cuplu. Se anunță lucruri remarcabile în ceea ce privește comunicarea cu persoana iubită.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară au parte, în acest context, de o îmbunătățire fantastică în sectorul dialogului cu superiorii, dar și cu colegii de muncă, ba chiar este posibilă o renegociere a câtorva sarcini.

Balanță

Iubirea Balanțelor cu partenerul lor este atinsă de intrarea planetei Mercur în Vărsător, însă într-un mod pozitiv, căci se va obseva o îmbunătățire reală.

Comunicarea este baza tuturor lucrurilor, lucru ce se va înțelege și din ultima perioadă prin care vor trece nativii zodiei Scorpion.

Săgetător

Săgetătorii se bucură de noi învățături, ori poate de o mică vacanță. Aceștia sunte tentați să plece pentru a se relaxa un pic.

Capricorn

Sectorul financiar se schimbă! Se anunță numai bune în privința banilor, lucru mult așteptat de aceștia.

Vărsător

Această perioadă le aduce Vărsătorilor un spirit bun, o comunicare extraordinară, dar și negocieri în sectorul financiar.

Pești

În această perioadă, nativii zodiei Pești se interiorizează și preferă să se retragă din viața socială pentru a trece printr-un procent intens de introspecție.