Medicul, Monica Pop, propune o nouă lege! „Politicienii să adopte un copil sau măcar să-l întreţină pe perioada studiilor”

Medicul oftalmolog Monica Pop vine cu o propunere legislativă cel puțin inedită. Doctorița vizează în mod direct politicienii cu funcții înalte și vrea să ofere copiilor o șansă de a învăța și de a-și clădi un viitor.

Oftalmologul are de gând să propună o nouă lege extrem de controversată. Celebrul medic are de gând să-i oblige pe politicieni „să adopte un copil sau să-l întrețină pe perioada studiilor”.

Managerul Spitalului de oftalmologie din București și-a anunțat prietenii de pe o rețea de socializare despre propunerea politică pe care o are.

Monica Pop propune o lege! Vrea ca politicienii să adopte sau să întrețină un copil pe perioada studiilor

Îndrăzneața propunere legislativă ar dori să ofere oportunități copiilor cu o situație materială precară. Copiii trebuie să aibă șanse egale la o viață normală și la studii.

„Propunere politică: Toţi politicienii cu funcţii retribuite (parlamentari şi nu numai) să adopte un copil sau măcar să-l întreţină pe perioada studiilor!

Acest lucru să intre în obligaţiile lor! Literă de lege!”, a scris managerul Spitalului de Oftalmologie din Bucureşti, Monica Pop.

Sunt mulţi copii şi tineri care ar vrea să înveţe dar nu au posibilităţi! Ar fi o oportunitate pentru mulţi copii săraci, care altfel se pot „pierde”!

Oare câţi ar mai dori să candideze dacă ar exista o asemenea obligatie? Un om care creşte copilul altuia e de 2 ori părinte! Toată gratitudinea pentru asemenea OAMENI! Vrem politicieni cu suflet”, a continuat aceasta.

„Pentru ca o astfel de idee minunată să poată deveni realitate, ne trebuie alţi politicieni…

E o propunere sfântă, dar cum majoritatea celor din fruntea ţării nu au nimic de-a face cu DUMNEZEU, mira-m-aş să ia în calcul asemenea idee.”, au reacţionat prietenii Monicăi Pop