Marte retrograd da totul peste cap. Ce se intampla cu zodiile pana pe 14 noiembrie.

Marte este retrograd si acest evenment impacteaza direct majoritatea zodiilor. Iata care vor fi cele mai afectate zodii odata cu inceputul acestui fenomen. Totul se schimba de astazi pana in data de 14 noiembrie 2020, asa ca aveti mai grija!

Marte retrograd impacteaza toate zodiile

Berbec

Intrucat Marte este stapanul semnului tau si retrograd in acesta ii poti sa-i simti cel mai bine influenta. Va trebui sa fii constient in aceasta perioada si sa fii atent la ocaziile pe care le ai. Adesea, este posibil sa fii nevoit sa actionezi in forta si sa ai tupeu pentru a obtine ceea ce vrei. Totusi, energia lui Marte iti oferi mai multe lectii decat crezi. Ei bine, cu energie, puterea isi va face loc in viata ta. Astfel, vei deveni parte a multor proiecte noi in perioada urmatoare. Cu toate acestea, pot exista conflicte generate de comportamentul tau impulsiv.

Rabdarea va fi cheia in toata perioada. In general, aceasta retrogradare va fi norocoasa pentru tine deoarece pune accent pe cariera si pe viata personala. Tot ce trebuie sa faci este sa ai grija la propria energie si sa o folosesti cu intelepciune atunci cand se pune problema de castiguri sau de aprofundarea unei relatii.

Taur

Tie iti place totul dar aceasta retrogradare, in semnul vecin, aduce si un soi de apasare sufleteasca care va pune presiune asupra ta. Marte retrograd va pune accent pe cariera si o va duce la un nou nivel. Te vei elibera de obstacole si blocaje si iti vi indeplini toate sarcinile. In plus, iti ofera sansa sa incepi ceva nou si sa accesezi noi oportunitati. Pot exista noi colaborari care se vor aprecia ce faci si vor fi de partea ta.

Toata experienta obositoare din trecut se va transforma in exotism, deoarece poti avea sansa sa calatoresti mult. Poate fi un moment perfect pentru a explora o cultura straina. Pentru tine, aceste lucruri inseamna calm si liniste.

Gemeni

In masura in care astrologia spune despre Gemenii ca sunt semn dublu, unul sus si altul in jos, te va face doar sa fii mai puternic. Cu toate acestea, fii atent la cateva detalii pe care doar tu trebuie a le vezi. Daca ai planifica un concediu in prealabil, ar trebui sa reprogramezi pana dupa revenirea lui Marte in mers direct deoarece exista pericolul unui accident rutier, e drept minor, dar tot accient se numeste. Pentru a evita risculeste mai bine sa iti ei masuri suplimentare de precautie.

Fiind un semn de aer si dublu, cum spuneam, acest lucru poate face sa ai o natura diferita fata de ceilalti. De aceea este bine sa fii atent deoarece se pot ivi unele dificultati cu care sa te confrunti pentru a-ti gestiona viata personala si profesionala. Pentru a intelege ce se intampla, petrece ceva timp meditand. Asa vei rezolva totul.

Rac

Pentru voi, Marte retrograd aduce efecte asupra carierei si finantelor. Va trebui sa ai grija mai ales la sectorul financiar. Pot fi unele intarzieri in plati si sosirea unor bani pe care ii astepti de ceva timp. Cu toate acestea, in cele din urma, obstacolele vor fi eliminate. In plus, aceasta perioada este pentru tine si un test de anduranta.

Va trebui sa iei decizii cum ar fi alegerea intre relatia personala si cea profesionala. Nu trebuie sa faci altceva decat sa stabisetti prioritatile. Atentie, este vorba despre decizii pe termen lung si nu doar de cateva solutii temporare.

Leu

Similar cu celalte semne de foc, si pentru tine retrogradarea lui Marte va aduce provocari care tin de evaluare. Va trebui sa iti reevaluezi atat viata profesionala cit si relatiile personale. Pot exista unele certuri intre tine si partenera/ul ta/tau in aceasta perioada.

De obicei, nu esti de genul de persoana care sa traiasca cu suspiciuni. Cu toate acestea, retrogradarea ar putea-o face at ca eu iti propun sa tragi adanc aer in piept si sa te relaxezi. Posibil sa racesti, probabil aerul conditionat, dar nu te va stoarce de productivitate. Te poti aventura intr-o escapada romantica daca apare cineva. Totul este sa nu fii casatorit, ca nu te vad pe unde scoti parleala!

Fecioara

Cochetul si elegantul tuturor semnelor poti avea o perioada grea in timpul retrogradarii, deoarece va fi afectata casa stilului de viata, inclusiv a sanatatii. In plus, acest lucru poate avea un usor impact asupra muncii. Astfel, ca trebuie sa fii atent. Ai obiceiul de a face ore suplimentare daca trebuie. In aceasta perioada, ti-as sugera sa incerci sa rezolvi acest aspect. Odata cu aceasta insa, o anumita energie romantica ar putea misca ceva in viata ta daca esti singur.

Acesta va sparge barierele defectelor personale si te va ajuta sa risti. Energia dinamica te-ar duce atat de departe incat mai repede decat crezi vei incepe sa te intrebi, ce se intampla. Cu toate acestea pregateste-te pentru niste nopti fierbinti.

Balanta

Mai mult sau mai putin, retrogradarea lui Marte iti va aduce bucurii neasteptate. Cu toate acestea, trebuie sa fii atent si sa iti reevaluezi emotiile. Pe masura ce impartasesti o parte corecta a sentimentelor cu familia si cu partenerul tau, asigura-te ca iti controlezi atitudinea fata de ei. Chiar daca esti o personalitate foarte calda, iti pierzi calmul uneori. In plus, o aventura din trecut reapare pe negandite si va trebui sa faci ceva, nu te gandi ca lucrurile se vor rezolva de la sine. Va trebui sa fii foarte transant daca nu vrei probleme cu familia.

Citeste mai multe pe Huff.ro