Mariana Cojocaru: “Uranus va fi in cuadratura cu Marte. Zodiile care vor fi taxate dur. Ce se va intampla de Rusalii”

In săptămăna aceasta ce va urma vor fi la putere următoarele aspecte astrale: 1. Mercur intră în domiciliu, adică în Gemeni şi împarte zodia în două(zodie dublă). Pentru unii va fi pace şi armonie, pentru alţii NU! Unii vor fi feriţi de necazuri, alţii vor avea de suferit. Atât în plan astral, cât şi social!

În săptâmăna analizată, Uranus va fi în cuadratură cu Marte şi afecteză domenii precum sănătatea şi armata9inclusiv aviaţia) şi poliţia. Sindicatele vor intra în acţiune. Cuadratura îl va include şi pe Mercur şi avertizează şi dascălii.

3. Cuadratură Kiron(Berbec)- Saturn Rx(Capricorn) vine şi taxează pe toţi cei cu lecţii de viaţă neînţelese, greşeli karmice, de aceea lumea nu-i place şi îi respinge.

De exemplu, trădările de orice fel a oamenilor belicoşi(altă conjuncţie importantă va fi între Lilith şi Pluton Rx din Capricorn în opoziţie cu Venus din Rac).

Opoziţia Venus-Lilith scoate la lumină secrete de orice fel, inclusiv de alcov. Exploziile Solare sunt în centrul atenţiei mele şi a acestei analize, că stratul de ozon s-a subţiat. Folosiţi uleiuri pentru piele şi creme de protecţie, ochelari de soare şi nu staţi mult în Soare la orele amiezii, că-i bai! Ocoliţi centrele de brozare artificială.

Berbec- Venus în cea sectorul astral al familiei susţine atmosfera celor care au deschis bine ochii atunci când s-au căsătorit şi care au relaţii bune cu mama lor.Cei care nu au, ar trebui să se întrebe ce este disfuncţional pe karma lor.

Cuadraturile din zodii cardinale(Berbec-Rac-Capricorn-Balanţă) pot avea de suferit-trădări, boală, risc de accidente din neatenţie, inclusiv la volan. Exploziile solare sunt pe cale să se declaşeze. Hidrataţi-vă bine şi acoperiţi-vă capul pe stradă!

Taur- Mercur va părăsi în această săptămână zodia voastră şi va intra în Gemeni (domiciliul astral). Pentru voi această mişcare este de bun augur, dacă ştiţi să faceţi şi să atrageţi bani. Nicidecum dacă vă scapă printre degete!…

Cheluiţi cumpătat şi pregătiţi-vă bănuţii personali pentru iarnă. Că omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car. Nu vorbim de un car alegoric de stele, ci de unul care să vă pună la adăpost la vremuri grele-pentru anii bătrăneţii.

Gemeni- Cei care au luat credite, să se gândească serios să le achite şi să le închidă, că acuşica vine Mercur Retrograd peste cei care nu gândesc(indiferent de zodie).

Acum Mercur în Gemeni împreună cu mine avem menirea de a vă deschide mintea să realizaţi ce aveţi de făcut, ca să nu plângeţi şi să regretaţi mai târziu. Poate afecta Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii, Peştii şi pe cei cu planete în aceste zodii.

Rac- Venus va intra în Rac şi se vrea cu mare deschidere pe latura afectivă şi emoţională a celor care ştiu să iubească. Pentru că nu suntem cu toţii aşa. Unii iubesc şi dăruiesc, alţii sunt numai umbre. În special dacă sunt slabi de inger şi slabi fizic(kilograme puţine). Atenţie ce mâncaţi în perioada următoare.

Leu- Capul Dragonului este în Constelaţia Voastră şi face aspect de Sextil cu Soarele din Gemeni. De aceea intuiţia, creativitatea, dorinţa de a vă regasi cu prietenii dragi sufletului vostru este mare şi arzătoare. Asta, evident, dacă aveţi timp şi bănuţi personali!…

Daca nu, şi o singură plimbare în parc vă reda starea de bine, că nu costă deloc bani. Aşa veţi fi sănătoşi; interacţionând cu natura şi Universul. Conectaţi-vă la EL şi sporiţi/atrageţi forţa vindecătoare energetică.

Fecioara- Pe 29 Mai, Mercur, patronul vostru astral intră în Gemeni(zodie soră spirituală). Imparte zodia în două: unii cuminţi şi sfinţi ca Maica Domnului şi alţii cu diverse probleme.

Mercur în primul domiciliu astral susţine cariera, călătoriile, studiile, cunoaşterea. Cuadratura cu Soarele natal atenţionează spiritele cu probleme să nu se aventureze.

Balanţa- Progresiile solare ale săptămânii viitoare sunt în sectorul spiritualităţii, de aceea îndreptaţi-vă faţa către credinţă. Rusaliile sunt un bun motiv de a vizita lăcaşele de cult din Bucureşti şi împrejurimi.

Scorpion- Săptămâna debutează cu Rusalii Sfinte şi e musai ca turismul să îşi îndrepte atenţia către Moldova.

Săgetător- Venus a părăsit constelaţia Gemenilor, cea a Soarelui Apune! Ardelenii calcă de două ori în acelaşi loc. Săgetătorii schizotimici nu sunt buni la nimic, neperformanţi! Cei ciclotimici, nexusienii au parte de noroc jupiterian.

Capricorn- Aici previziunile sunt şi mai sumbre. Secretele le voi dezvălui la momentul potrivit! Venus în Rac face opoziţie cu patru planete din Capricorn (Saturn Rx, Pluton Rx în conj. cu Lilith şi Norocul Divin).

Ci tu iubire, ci tu nemurire! Cei mai mulţi nici nu ştiu ce este adevărata iubire. Se prefac mulţi că iubesc. Sunt sloiuri de gheaţă, lipsiţi de inteligenţă mercuriană.

Vărsător- Coada şi Capul Dragonului aduc sortiţii în viaţa voastră şi urmează o săptămână buna, datorită trigonului Soare natal cu Soare în Gemeni. Doar din neatenţie puteţi păţi ceva- Marte rezonează cu Nodul Lunar Sud.

Colaborări noi se prefigurează la cei mai mulţi. Prietenii vă susţin în tot şi în toate! Atmosferă plăcută la locul de muncă vă garantează Venus, cu suport şi susţinere. Sănătatea stă sub bune auspicii venusiene; cu echilibru şi terapii, pace şi credinţă dreaptă.

Peşti- Neptun este în trigon cu Jupiter Rx din Scorpion şi credinţa în previziunile mele şi în mine e un colac de salvare pentru nativii Peşti şi Scorpion. Vă ţine la distanţă şi spune STOP comunicării cu Gemenii, Săgetătorii, Fecioarele, dar şi cu unii Scorpioni.