Mariana Cojocaru: Horoscopul lunii februarie pentru toate zodiile

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrale pentru fiecare zodie pentru luna februarie.

BERBEC

Până pe 7 martie, trebuie să-și revizuiască acțiunile din ultimii 7 ani de zile, ce au făcut și ce nu au făcut bine, trebuie să fie atenți, când Uranus va trece în Taur trebuie să se gândească la noi surse de venit, noi oportunități, noi filoane, nu au voie să plângă pentru că Uranul este o planetă puternică.

Atunci tot ce ține dorința de a face ceva nou, inedit, de a șe pune în valoare îi va ghidona către un traseu nou.

TAUR

Conjuncţia astrală le dă posibilitatea Taurilor să intre în alianţe foarte interesante care să le aducă bani şi profit. Cei care vor sta deoparte şi nu se vor implica, aşteptând să le curgă din cer norocul, se pot treZi că traversează LUNA şi nu vor şti cum să se descurce.

GEMENI

Cei care vor dori să aibă un job, un loc de muncă mai bine plătit sau o colaborare profitabilă vor trebui să tragă tare. Gemenii trebuie să fie foarte atenţi şi la sănătate deoarece pot apărea afecţiuni şi trebuie să aibă o stare de spirit pozitivă.

RAC

Pentru a se bucura de succes Racii vor trebui să fie foarte bine determinaţi. Nativii din Rac pot avea O LUNA plin de evenimente interesante, fiind motivaţi de dorinţa de a reuşi, de a face o schimbare majoră către ceva sau cineva foarte apropiat sufletului.

LEU

Pentru cei care vor sa rupa o relatie care tine de trecut si care nu functioneaza, acum pot sa isi ia deciziile si sa indrazneasca sa faca acest lucru.

Altii deja se pregatesc pentru relatii noi. Daca nu si-au gasit inca pe cineva, se pot contura decizii legate locul de munca, pot sa apara proiecte interesante, ofertele nu vor lipsi.

Daca stai ascuns, nimic nu se intampla, nimic nu vine mura in gura. Leul este favorit din toate punctele de vedere.

FECIOARA

Se vor gandi foarte bine la tot si la toate: si la cariera, si la partea care tine de justitie.

Aici ma refer la justitia interioara si exterioara, terestra si divina, pentru ca nu de multe ori ne gandim ca aceasta pozitie care tine de norocul divin functioneaza perfect aducandu-le un plus de valoare.

BALANTA

Discutăm de un echilibru între carieră și viața de familie.

Afectate pot fi Balanțele care nu și-au rezolvat problemele de sănătate, datorii, restanțe în zona financiară, credite, trebuie să fie atente la echilibrul acesta care se face între carieră și viața personală.

SCORPION

Este o perioada interesanta. Li se vor deschide usi la care nici cu gandul nu gandesc. Vor aparea persoane importante in viata lor, atat de influente si vor primi niste propuneri deosebite in asa fel incat succesul care poate aparea in aceasta perioada este unul destul de rar.

SAGETATOR

Jupiter este patronul Sagetatorului si este planeta norocului, cu karma pozitiva, cu nodul lunar nord, sustine Sagetatorii sa isi atinga obiectivele in plan profesional. Unii pot fi chiar promovati in astfel de situatii si pot obtine niste proiecte la care alta data doar visau. Asta este veste buna!

CAPRICORN

Parteneriatele cu strainatatea sunt foarte bine sustinute, deci care lucreaza in multinationale. Cei care isi doresc sa faca un parteneriat, un soi de bridge cu o firma din strainatate.

E bine sa traga tare pentru ca acolo este sustinerea. Deviza este schimbi locul, schimbi norocul.

VARSATOR

Varsatorii sunt bine sustinuti in zona colaborarilor. Este activa cea de-a 8-a Casa a Horoscopului lor, in sensul bun al cuvantului.

Acolo unde isi doresc sa faca tot felul de aranjamente, de angajamente, de tranzactii, inclusiv tranzactii imobiliare, sa vanda bunuri, sa obtina contracte avantajoase, sa obtina un second job. Deci ceva care sa le suplimenteze veniturile.

PESTI

Sunt susținuți in aceasta luna. Dacă vorbim de o astfel de axă Rac-Capricorn, pot să aibă tot felul de evenimente interesante.

În sensul în care pot să treacă prin tot felul de stări, de emoții, diferă de la om la persoana, unul care urcă, altul care coboară, când vorbim de un Pește pozitiv, structura de sextil pe care Soarele natal din Pești o face cu karma negativă din Capricorn poate să facă curățenie în agenda de prieteni.