Marcel Toader vorbeste despre femeile din viata lui de dupa divortul de cantareata Maria Constantin

Marcel Toader a trecut, de curand, printr-un divort, al saselea, care l-a lasat cu un gust amar in gura. Din acest motiv, acum, nu se gandeste sa isi refaca viata.

Marcel Toader este, cu siguranta, unul dintre barbatii cu un success urias la femei. De altfel, sustinea el, nu s-a nascut inca femeia care sa ii reziste daca isi pune in cap sa o cucereasca.

Cu toate acestea, acum, in mintea lui nu si-a mai facut loc icio domnisoara. Sau, cel putin, asa sustine el, desi a fost surprins alaturi de o ispita celebra, Bianca Roman.

“Nu, nu am nicio relatie in acest moment. Nu s-a concretizat nimic nici cu Biaca (Roman, n. red) si nici nu cred ca putea fi vorba de vreo relatie intre noi. Acum, ca sa fiu sincer, nici nu imi doresc nicio relatie cu femei. Prefer sa ma relaxes in compania prietenilor, sa ies la un restaurant cu amici, sa beau o cafea, sa fiu linistit.

Daca va aparea o femeie in viata mea, eu imi voi asuma, asa cum s-a intamplat de fiecare data. Dar, momentan, nu urmaresc nimic de genul acesta si, mai mult chiar, nici nu cred ca imi doresc”, ne-a explicat Marcel Toader.

Marcel Toader, sase divorturi si succes nebun la femei

Marcel Toader (55 de ani) nu sta sa-si plangă in perna esecurile sentimentale, asa ca, la trei luni de la divortul de solista Maria Constantin, a ochit-o pe Bianca Roman, dar, pare-se, nu i-a iesit “combinatia”.

Mai exact, desi au fost tatonari cat se poate de serioase, intre Marcel Toader si Bianca Roman nu s-a cocretizat nimic, iar relatia lor a devenit doar una de amicitie.

Marcel Toader a divortat de solista de muzica populara Maria Constantin in urmă cu mai bine de trei luni, acuzand-o de infidelitate, dar el a mai bifat alte cinci casnicii ratate. Bianca Roman, cea mai recenta femei din viata lui, are o fetita si locuieste in Brasov, unde detine mai multe afaceri.

Prin patul lui au trecut si femei din show-biz, printre care le amintim pe Gabriela Cristea sau Anamaria Ferent, amandoua fiind, la un moment dat, sotiile lui.