Manuela Hărăbor nu-i poartă pică lui Dan Chișu că nu și-a recunoscut copilul. „L-am iertat de mult”

Ani buni, Manuela Hărăbor s-a bătut în instanță pentru a obține o pensie alimentară pentru Andrei, fiul său, de la Dan Chișu. Regizorul nu și-a recunoscut însă niciodată copilul, care acum are deja 27 de ani.

Chișu declara, la un moment dat, că actrița, cu care avusese o relație de scurtă durată, era căsătorită în acel moment și că niciodată nu au avut planuri serioase în doi.

Manuela Hărăbor și-a asumat, de voie, de nevoie, atât rolul de mamă, cât și pe cel de tată și și-a crescut singură fiul, căruia nu i-a lipsit niciodată nimic.

Acum, la ani distanță, actrița a mărturisit că nu a ținut niciodată ranchiună și supărare din cauza celor întâmplate. Mai mult, ea a spus că pe tatăl copilului său l-a iertat de mult:

“Eu iert foarte ușor. Mă supăr ușor, sunt ca un foc de paie. Nu țin ranchiună și supărare cu nimeni. Da, l-am iertat de mult, așa cum am iertat pe oricine”.

Până în prezent, deși a iubit intens, actrița nu a avut prea mult noroc în dragoste. S-a căsătorit pentru prima oară când era foarte tânără și nepregătită pentru un mariaj, așa că acesta s-a încheiat cu un divorț. Nici a doua oară nu a fost să fie, Manuela Hărăbor bifând astfel două căsnicii eșuate.

Totuși, nu ar zice nu unei noi tentative: “Abia am împlinit 51 de ani, nu știu ce-mi rezervă viitorul. Dar niciodată nu e prea târziu. Dacă va îngădui Dumnezeu, de ce nu, da, aș îmbrăca din nou rochia de mireasă”.