Mama lui Meghan Markle s-a întors la viața ei obișnuită după nunta regală

Mama lui Meghan Markle a lăsat în urmă nunta regală și s-a întors la viața ei obișnuită, în America. Doria Ragland a fost surprinsă recent de paparazzi la plimbare cu cățelul pe străzile din Los Angeles.

Nunta regală, cu atmosfera ei de poveste și cu ținutele strălucitoare e deja istorie pentru mama miresei, Doria Ragland.

Antrenoarea de yoga în vârstă de 61 de ani s-a întors în America după ce a cucerit familia regală a Marii Britanii și o lume întreagă cu atitudinea ei deschisă și demnă.

Oboseala și stresul legate de drumul lung și de o ceremonie de nuntă complet diferită de tot ce a trăit Doria până acum au fost date uitării. Imediat ce s-a întors acasă, mama lui Meghan și-a reluat obiceiurile și și-a regăsit tonusul.

Doria, care a strălucit la nunta regală în ținuta vernil semnată de Oscar de la Renta, a ales pentru scurta plimbare cu cățelul o pereche de pantaloni roșii, pulover bej, teniși și un batic roșu.

Înainte de nunta regală, Doria s-a întâlnit cu prințul Charles și cu Camilla, într-unul din apartamentele private ale castelului Windsor, apoi a petrecut noapte împreună cu fiica ei, la Cliveden House.

Mama ei a fost cea care a condus-o în mașină pe Meghan Markle si până la capelă, fiind unul dintre atributele pe care le-a primit în urma întâlnirii pe care a avut-o de curând cu familia regală.

În timpul ceremoniei religioase, Doria a fost foarte emoționată și nu o dată a fost surprinsă de camerele de luat vederi cu lacrimi în ochi. Când a venit rândul ei să semneze, galant, prințul Charles i-a oferit brațul și a condus-o.

Meghan Markle este singura fiică a Doriei Ragland. După divorţul părinţilor, actriţa a rămas să crească alături de mama ei, dar a continuat să-şi viziteze tatăl destul de des.