Mama lui Meghan Markle s-a întors la viața ei obișnuită după nunta regală

Mama lui Meghan Markle a lăsat în urmă nunta regală și s-a întors la viața ei obișnuită, în America. Doria Ragland a fost surprinsă recent de paparazzi la plimbare cu cățelul pe străzile din Los Angeles.

Nunta regală, cu atmosfera ei de poveste și cu ținutele strălucitoare e deja istorie pentru mama miresei, Doria Ragland.

Antrenoarea de yoga în vârstă de 61 de ani s-a întors în America după ce a cucerit familia regală a Marii Britanii și o lume întreagă cu atitudinea ei deschisă și demnă.

Oboseala și stresul legate de drumul lung și de o ceremonie de nuntă complet diferită de tot ce a trăit Doria până acum au fost date uitării. Imediat ce s-a întors acasă, mama lui Meghan și-a reluat obiceiurile și și-a regăsit tonusul.

Doria, care a strălucit la nunta regală în ținuta vernil semnată de Oscar de la Renta, a ales pentru scurta plimbare cu cățelul o pereche de pantaloni roșii, pulover bej, teniși și un batic roșu.

Înainte de nunta regală, Doria s-a întâlnit cu prințul Charles și cu Camilla, într-unul din apartamentele private ale castelului Windsor, apoi a petrecut noapte împreună cu fiica ei, la Cliveden House.

Mama ei a fost cea care a condus-o în mașină pe Meghan Markle si până la capelă, fiind unul dintre atributele pe care le-a primit în urma întâlnirii pe care a avut-o de curând cu familia regală.

În timpul ceremoniei religioase, Doria a fost foarte emoționată și nu o dată a fost surprinsă de camerele de luat vederi cu lacrimi în ochi. Când a venit rândul ei să semneze, galant, prințul Charles i-a oferit brațul și a condus-o.

Meghan Markle este singura fiică a Doriei Ragland. După divorţul părinţilor, actriţa a rămas să crească alături de mama ei, dar a continuat să-şi viziteze tatăl destul de des.

2 thoughts on “Mama lui Meghan Markle s-a întors la viața ei obișnuită după nunta regală”

  1. I like this post, enjoyed this one thank you for putting up. No man is wise enough by himself. by Titus Maccius Plautus. ffgedcgkbaca

  2. The data are part of an autumn of just about 16 targets in Lib Dem provide because of the 2010 commander selection, before Huhne scooped 46.5 with all the electionHermes kelly felix bags didn can far in order to move benefit fbegffcdeeaccebb

Comments are closed.