Maine incepe o noua saptamana. Horoscop Camelia Pătrășcanu 18 – 24 februarie, pentru toate zodiile

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat previziunile săptămânii 18 – 24 februarie.

HOROSCOP BERBEC

– au toate șansele ca miercuri și joi să aibă cele mai bune rezultate, profesionale și financiare.

Vineri este o zi a negocierilor și s-ar putea să existe mici dificultăți cu șefii. Trebuie să aibă argumente dacă vor să se impună.

HOROSCOP TAUR

– o săptămână cu forță și putere, se simt inspirați să facă lucruri extraordinare. Au o mobilizare foarte bună și asta se simte mai ales miercuri și joi.

Idei, inspirații, soluții, bazate pe stimă de sine, expresie personală, nu se lasă deloc intimidați.

HOROSCOP GEMENI

– săptămâna începe energic, cu întâlniri și discuții, idei pe care le primesc de la oameni.

Este posibil ca alegerile, deciziile celorlalți să îi inspire și să își creeze alte strategii, mult mai adecvate cu momentul. Lucrează la planuri după care să funcționeze.

HOROSCOP RAC

– o săptămână în care se vor activa prieteni, pot intra în diverse medii unde urmează să cunoască oameni importanți, pătrund în medii interesante, de oamenii cu potențial financiar care îi pot ajuta.

Sunt atenți la impactul pe care munca lor îl are asupra mediului.

HOROSCOP LEU

– sunt puternici, au Marte în zona autorității și puterii. O fac pe șefii, de fapt chiar sunt după aspectele astrale.

Asta îi ajută să ia decizii tranșante, dar bune. Sunt bine ancorați în realitate și în realitatea lor la locul de muncă. Au discuții de purtat, vineri, în jurul unor probleme administrative.

HOROSCOP FECIOARĂ

O săptămână cu vești sau invitații, de la persoane aflate sus în ierarhie sau de la instituții importante.

Poate aduce mai ales miercuri și joi rezultate foarte bune. Se deschid niște uși care mai târziu aduc și bani. Au nevoie de curaj și de încredere în propriile forțe să intre pe acest culoar care li se deschide.

Vor avea tendința de a lăsa deoparte grijile.

HOROSCOP BALANȚĂ

– au discuții la muncă, trebuie să înțeleagă persoanele care din motive obiective nu funcționează la parametri, să țină locul unor colegi, tot felul de manevre la locul de muncă.

Astfel, unele Balanțe pot avea senzația că muncesc prea mult, mai ales miercuri și joi. Banii depind însă și de modul în care ele pot suplini persoanele incompetente.

HOROSCOP SCORPION

– au o săptămână care îi ajută să rezolve probleme administrative, au trei planete poziționate foarte bine în Capricorn, au fler în afaceri, știu să culeagă informații și să facă investigații.

Miercuri, joi și vineri sunt zile fabuloase în muncă, mai ales în cea de propagandă, când trebuie să arate lumii ce lucruri bune fac.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

– sunt mobilizați foarte bine în ceea ce privește activitatea la locul de muncă. Unii au impresia că trebuie să se subordoneze unor contexte, trebuie să lase aerele și să treacă la treabă.

Cam trebuie să facă și munca de jos, dar asta le aduce rezultate. Mobilizare perfectă O săptămână foarte bună și pentru sănătate.

HOROSCOP CAPRICORN

– au o săptămână care accentuează tandrețea și plăcerile vieții. Fie dezvoltă la muncă ceea ce le place, fie sunt debranșați și preocupați de iubire și vor o activitate mai creativă.

Miercuri și joi, zile extraordinare pentru a genera alte planuri, o altă viziune. Vești foarte bune din străinătate.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

– nu fac risipă de energie, unii pot fi preocupați de cămin și de casă, alții economisesc resursele lor și lucrează la un proiect secret.

Vor să desăvârșească o operă pe care au început-o și au foarte mare spor la acest proiect.

HOROSCOP PEȘTI

– se bazează pe suporteri și susținători, au un mare sprijin miercuri și joi, un sfat sau un ajutor concret sau chiar un ajutor financiar de la o persoană importantă.