Maine-i joi, vin vesti bune pentru noi- Nativii care incep ziua cu dreptul

Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de joi.

Berbec

Datorită poziției stelelor, Berbecul va avea o zi foarte productivă la lucru, iar panta ascendentă pe care o traversează îi va deschide porțile către orizonturi necunoscute în carieră, ceea ce va fi o provocare pentru Berbec dacă își va juca bine cărțile.

Este momentul să fie decisiv și perseverent pentru a avea succes la locul de muncă.

Taur

Astăzi vor avea cateva probleme la locul de munca, ceea ce ar putea fi contraproductiv, deoarece le vor fi afectate performanțele.

Planurile cu prietenii vor fi ideale pentru a vă deconecta de rutină și pentru a vă bucura de viață.

Starea de spirit ar putea fi astfel influențată în bine, veți avea parte de suprize la capitolul dragoste. Sănătatea emoțională a Taurului este instabilă și trebuie să acționeze asupra emotiilor.

Gemeni

Nesiguranța locului de munca cu care Gemenii încep ziua va avea un impact nefavorabil pentru seria de decizii proaste care va urma.

Cei nascuti sub acest semn zodiacal se vor simți neîmpliniți. Astrologii le recomandă Gemenilor un control al temperamentului, evitând argumente inutile, în special cu cuplu. Au nevoie să alimenteze corect.

Rac

Se pare că ai ales deja să fii rațional, să îți păstrezi luciditatea chiar și atunci când îți permiți să te lași dus de val, visând cu ochii deschiși.

Dar păstrează-ți pentru tine reacțiile, nelăsându-te pradă instinctului de moment atunci când cineva are ceva de împărțit cu tine. Supărarea nu îți este de folos, de asemenea, nici furiile.

Leu

O zi plină la locul de muncă. Se va lucra sub presiune pentru a închide situația cu rezultate bune.

Leii își iau angajamente care le vor aduce noi oportunități și succes în carieră. La capitolul dragoste, ar fi bine să se bucure de partenerii lor și să lase lucrurile să meargă de la sine, până a lua o decizie definitivă.

Sănătatea este la cote maxime, astfel încât Leii se vor simți mai energici ca niciodată.

Fecioară

O zi complicată, la capitolul bani. Atitudinea arogantă a celor născuți sub acest semn al Zodiacului le va afecta planurile cu prietenii, determindu-i pe oameni să se distanțeze de ei.

Indoieli fata de angajamente și începerea o noi etape de viață cu partenerul sau. Sănătatea fizică a Fecioarei este stabilă, dar din punct de vedere emoțional nu va fi așa.

Balanță

Numai de propriile tale acţiuni depinde succesul spre care te îndrepţi, ca atare asumă-ţi complet ceea ce vrei să faci!

Dacă tot ai făcut o alegere, fii sigur că e cea mai bună pentru tine în momentul de faţă şi mergi în sensul acela!

Fii conştient că aşa cum îţi aşterni aşa vei dormi, deci e numai responsabilitatea ta de la un capăt la altul. Dacă nu ajungi acolo unde ai sperat, nu încerca să dai vina pe alţii, ci totul a depins numai de eforturile proprii.

Cu cât porneşti pe acest drum cu mai multă încredere în tine, cu atât şansele de reuşită sunt mai mari. Nu te gândi la piedici, limite sau neputinţă: dacă vrei, poţi!

Scorpion

Articolul continuă după reclame

Ce a fost a fost, nu mai scoate la lumină, iar şi iar, cât de greu a fost, cât ai plătit tu pentru a ajunge aici, ce ai tras sau ai pătimit…

Gata, trecutul e trecut şi e bine să te detaşezi odată de el, cu lecţiile asumate. Prea ai tendinţa de a vorbi de etapele anterioare nivelului la care ai ajuns doar într-o tonalitate tristă, pesimistă, punând în evidenţă eşecurile, când, tot din trecut vin şi cele mai frumoase amintiri, cele mai interesante reuşite, cele mai bune schimbări pe care le-ai putut face.

Adu-ţi aminte şi ce a fost bun înainte, nu doar greutăţile!

Săgetător

Ai ajuns într-un punct sensibil al unui proiect, dar nu din vina ta, ci din cauza intervenţiei nedorite a altcuiva.

Îşi bagă coada unde nu-i fierbe oala şi îţi strică ţie planurile. Nu te revolta inutil împotriva lui, pentru că exact asta aşteaptă el de la tine: să te irite.

L-ai aţâţa şi mai tare, deci tratează cu răbdare această situaţie: se va retrage singur din această chestiune, când va vedea că-l ignori şi nu ţii cont de piedicile tale.

Când va vedea că tu îţi vezi mai departe de treaba ta cu calm şi cu încredere în reuşită, va fierbe de invidie, dar nu va avea nicio putere asupra ta.

Capricorn

Nu te lăsa oprit din elan de un hop neimportant, căruia ai tendinţa de a-i acorda mai multă atenţie decât merită.

E doar o probă în drumul tău către scopul cel mare, prin care poţi demonstra cât de hotărât eşti să treci peste toate, câtă ambiţie ai, cât de capabil eşti să construieşti un întreg edificiu, chiar dacă fiecare etapă nouă vine cu piedici de trecut.

Din toate ai de învăţat, dar mai ales descoperi ce personalitate complexă eşti, câte instrumente ai la dispoziţie, câte ştii să faci, ca atare scoate de la naftalină zestrea cu care ai fost dotat din naştere. Spune clar ce ştii, ce poţi, ce vrei şi treci la fapte!

Vărsător

Bucură-te de tot ce ai la dispoziţie, pentru că, dacă ai începe să faci o listă cu ce ai versus ceea ce nu ai (deocamdată) sigur jumătatea plină a paharului ar cântări mai mult.

Optimismul tău proverbial trebuie să ia azi frâiele oricărei acţiuni şi să o duci la îndeplinire cu încredere, cu speranţă, cu bucurie!

Cu asemenea tonus ridicat, cu o atitudine atât de luminoasă şi de senină, toate vor evolua foarte bine, ca atare începe tot ce faci sau gândeşti cu un da mare şi ferm.

Da – totul se poate, da – e bine, da – sunt cel mai bun, şi cu asemenea afirmaţii bine conturate în minte, vei culege cele mai frumoase roade.

Pești

Intri azi in contact cu o persoană arogantă, care nu-şi mai încape în piele de atâta importanţă de sine, iar tu trebuie să-i tolerezi capriciile.

O faci cu enormă îngăduinţă, deşi nici ţie nu-ţi vine a crede cât de calm poţi rămâne la aberaţiile sale, dar consideri că e un sacrificiu folositor pentru a-ţi atinge scopurile.

Sunt momente când accepţi şi locul doi, şi umilinţa, şi prostia umană, şi răutăţile nemeritate, pentru că ele sunt teste de încercare a răbdării tale şi a capacităţii tale de a face compromisuri.

Toate vor conta în final şi vei ajunge acolo unde meriţi, deci suportă şi tu cât se poate!