Maine-i joi: Horoscopul pentru toate zodiile. Vine o perioadă de liniştire a apelor tulburate

Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de joi.

Horoscop zilnic Berbec.

Fără un program ieşit din comun, te poţi apleca asupra acelor activităţi de rutină pe care le-ai tot amânat înainte. Fie că faci ordine prin hârtii, corespondenţă sau acte, fie că te ocupi mai serios de copii, te vei simţi mult mai bine la finalul zilei că ai reuşit să mai pui câte ceva la locul potrivit.

Poţi discuta despre o mulţime de lucruri mărunte şi aparent nesemnificative, dar după ce vei trage nişte concluzii, îţi vei da seama că trebuia să te ocupi odată şi-odată şi de ele. Azi a fost ziua potrivită!

Horoscop zilnic Taur.

Primeşti veşti din mai multe direcţii, dar se bat cap în cap. Un prieten îţi spune una, un frate îţi spune cu totul altceva despre acelaşi subiect, iar tu eşti la mijloc şi nu ştii ce să crezi.

Mai bine te-ai informa din surse sigure, verificate, bine documentate, ca să-ţi faci o părere proprie, fără a te lăsa influenţat de atâtea idei contradictorii vehiculate în jur.

Vei primi de undeva o confirmare a uneia din aceste păreri şi, dacă două persoane spun acelaşi lucru, atunci te poţi baza pe informaţia respectivă.

Horoscop zilnic Gemeni.

Eşti pus şi azi în faţa unei situaţii cu două feţe şi reuşeşti să descoperi la timp ce se ascunde în spatele unor aparenţe, astfel încât să nu cazi în plasa nimănui.

Treci de o situaţie: o persoană încearcă să te atragă. Ai noroc cu această voce interioară care te trage de mânecă la timp!

Horoscop zilnic Rac.

Oricât de urâte ar fi uneori veştile, oricât de sensibil sau vulnerabil ai fi din când în când, deţii toate instrumentele necesare pentru a învăţa din orice lecţie a vieţii exact ce îţi era dedicat.

Nu o lua ca pe un afront personal, pentru că nimeni nu vrea să-ţi demonstreze ceva prin aceste momente neplăcute, ci doar ca pe un avertisment oferit la timpul cel mai potrivit pentru a putea face unele schimbări urgente în viaţa ta.

Nu e un eşec, ci doar o uşoară zguduire pentru a te obliga să iei măsuri!

Horoscop zilnic Leu.

Nu te juca aşa cu vorbele, mai ales dacă în faţa ta se află o persoană pesimistă. Glumele trebuie spuse într-o formă clară, care să nu nască interpretări eronate, deci fii foarte atent la ce ton foloseşti atunci când faci cuiva o poantă sau vrei să ironizezi o situaţie delicată.

Ar putea înţelege altceva din gluma ta şi după aceea nu vei mai şti cum să dregi busuiocul. Nu te lua de defectele sau slăbiciunile unora.

Horoscop zilnic Fecioara.

Eşti norocosul principal al zilei, deoarece treci printr-un moment deosebit ce te face fericit. Este ca împlinirea unui mare vis printr-un concurs de împrejurări favorabil ţie căci norocul îţi apare în cale de unde nici nu te aştepţi, rezolvând cu brio o situaţie importantă.

Eşti propulsat direct de o baftă de moment de care vei şti să profiţi fără să stai pe gânduri, deoarece eşti atent la tot ce ţi se oferă. O informaţie sau o persoană apar în momentul potrivit în locul potrivit iar tu eşti acolo să le valorifici!

Horoscop zilnic Balanta.

Chiar şi în cele mai dificile momente, dacă ai privi în jurul tău, ai descoperi cel puţin o persoană dispusă să te ajute sau să-ţi ţină companie la greu.

E modul unora de a-şi întoarce serviciile faţă de tine, pentru că şi tu eşti un prieten gata să facă orice pentru cei la care ţine, aflaţi în situaţii similare.

I-ai ajutat şi tu cândva, le-ai ridicat moralul în momente dificile, deci acum e vremea lui să facă la fel pentru tine. Aşa poţi descoperi cine îţi este cu adevărat prieten şi cine nu!

Horoscop zilnic Scorpion.

Azi nu e momentul să discuţi despre planuri comune, despre viitor, despre decizii de cuplu cu o încărcătură capitală.

Ia-o mai uşor, bucură-te de tot ce simţi, de fluturii din stomac, de distracţia care însoţeşte fiecare clipă petrecută în doi, fără să pretinzi de la celălalt angajamente de cursă lungă.

Vor veni şi ele, dar azi cel mai bine e să lasi totul sa curga normal.

Horoscop zilnic Sagetator.

Reuşeşti să te remarci prin maturitate, înţelepciune, seriozitate, pentru că simpla ta apariţie impune respect şi prestanţă.

Eşti cu ceva mai presus decât cei în faţa cărora te prezinţi şi admiraţia pe care o poţi citi în ochii lor te stimulează şi te motivează să faci totul perfect.

Ai şansa de a atinge un apogeu într-un proiect de lungă durată în care ai investit tot ce ai mai bun în tine, şi vei putea să te menţii, după aceea, multă vreme pe un nivel promiţător, demn de laudă şi mândrie personală.

Horoscop zilnic Capricorn.

Hai, implică-te mai mult în ceea ce ai de făcut, pentru că succesul acestei zile depinde numai de felul în care participi şi tu la acţiunile ivite.

Ai destulă energie să faci ce ai în plan, deci nu sta pe margine privind la alţii cum muncesc, ci pune chiar tu mâna pe unelte să începi să construieşti reuşita dorită.

Când toată lumea contribuie la fel de implicată şi de dornică de succes, roadele apar mult mai repede, şi parcă îţi vine să pedalezi tot mai repede ca să ajungi la ce ţi-ai propus într-o clipă.

Insistă, stimulează-i şi pe alţii să ţi se alăture şi să evolueze în acelaşi ritm susţinut, pentru că, doar aşa, reuşita e din ce în ce mai aproape!

Horoscop zilnic Varsator.

Ai grijă la gesturile tale, care ar putea conţine o cantitate mult prea mare de energie, care poate deranja pe alţii, mai sensibili din fire.

Poate ţie îţi place acest gen, în care să investeşti tot ce ai, dar alţii se cam tem de atitudinea ta un pic cam deplasata şi o interpretează greşit.

Poartă-te cu mănuşi, pe cât posibil, cu acei oameni care stau cuminţi în umbră şi nu vor să participe la propunerile tale, pentru că nici măcar stimulentele venite de la tine nu-i ajută cu nimic, ci oricum spun nu la orice!

Horoscop zilnic Pesti.

Eşti la un final de drum şi simţi că nu mai e nimic de făcut şi nimic de zis, consideri că e momentul potrivit să iei o pauză totală, să nu te mai gândeşti la nimic şi să laşi totul să alunece în uitare.

Seamănă cu o renunţare, dar care se va dovedi a fi benefică, deoarece după aceasta vine o perioadă de liniştire a apelor tulburate înainte.

Zarurile au fost aruncate şi singurul lucru care a mai rămas e liniştea şi nemişcarea: un mare gol.