Madalin Ionescu si Cristina Siscanu si-au reinnoit juramintele! Uite primele imagini de la biserica si ce tinuta a ales bruneta pentru aceasta zi

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu vor ajunge din nou in fata altarului! Au ales biserica la care si-au botezat si fetita, localizata in Otopeni!

Povestea de dragoste a celor doi a inceput la studiourile Kanal D, iar in urma cu 7 ani acestia s-au si casatorit. A urmat o petrecere de pomina, iar de curand au devenit si pariti. Au o fetita superba, care le umple viata de fericire.

La 7 ani de la nunta lor, acestia au ajuns din nou in fata altarului. Motivul? Vor sa isi reinnoiasca juramintele si au profitat de aceasta ocazie pentru a-si cumpara si verighete noi.

Primele verighete le-au “pierdut” atunci cand au intrat hotii la ei in casa si le-au furat toate bunurile de voaloare, inclusiv inelul ei de logodna. Bruneta a fost foarte fericita ca poate sa poarte din nou verigheta.

Slujba de azi este de “multumire” si este mult mai scurta decat cea de logodna sau de cununie. Cristina Siscanu a declarat pentru wowbiz.ro:

“Preotii ne vor tine o slujba speciala. Nu este ca cea de la nunta, este mult mai mica. Parintele mi-a explicat ca se numeste slujba de multumire’ si se aseamana foarte mult cu cea pe care ei o tin in cadrul Nuntii de Argint’ pentru persoanele care implinesc 25 de ani de casnicie.”

Dupa terminarea ceremoniei, cei doi vor face o petrecere restransa si le vor fi alaturi aproximativ 50 de persoane.

Pentru fericita familie este cel de-al treilea eveniment organizat in ultimul an: “In noiembrie anul trecut a fost botezul Petrei, anul acesta ruperea turtei ei si acum ceremonia de reinnoire a juramintelor noastre.”