Luna Nouă de luni deschide un nou capitol, schimbari importante pentru zodii in saptamana 4-10 februarie

La începutul săptămânii viitoare, vom avea o minunăție de Lună Nouă în Vărsător. Citește horoscopul săptămânii viitoare 4-10 februarie 2019.

Berbec

A venit vremea să lansezi acel proiect pe care l-ai ținut departe de ochii curioșilor sau să te concentrezi pe făurirea unui viitor profesional prosper. Dacă prietenii îți propun să te asociezi cu ei într-o afacere, ia in calcul ideea.

Luna Nouă de luni deschide un nou capitol în viața ta socială. Intră în viața ta zilele acestea persoane originale și vizionare care-ți arată ce înseamnă spirit de echipă.

Taur

S-a dus vremea în care stăteai liniștit cu mâinile-n sân.

Luna Nouă de luni iti arata ca trebuie să-ți uimești superiorii cu propuneri îndrăznețe și cu inițiative originale. Pozitionează-te cu un pas înaintea tuturor!

Gemeni

Luna Nouă de luni cade în casa studiilor înalte, a călătoriilor în străinătate sau la mare distanță de casă, dar și a legăturilor cu cei aflați peste granițe. Se anunță surprize!

Poți întâlni de marți încolo, cu ocazia Lunii Noi, pe cineva care să-ți ghideze pașii. Capeți înțelepciune și sfaturi utile prin intermediul cuiva din străinătate.

Rac
Luna Nouă de luni din casa transformărilor te aduce față în față cu anumite stări și emoții.

Casa a VIII-a unde se perfectează Luna Nouă de luni nu semnifică doar transformările, ci și resursele de care dispui în asociere cu partenerul de afaceri sau de viață, moștenirile și dările de toate felurile. Se lasă cu surprize!

Leu

Luna Noua de luni din această zodie influențează felul în care ceilalți se comportă cu tine zilele acestea este suficient încât să putem spune că te așteaptă o săptămână agitata.

Luna Nouă de luni ține să te anunțe că cel puțin în zilele următoare, nu mai merge să-ți asumi toți laurii și să te pui doar pe tine într-o lumină bună. Nu uita să dai dovadă de fairplay!

Fecioară

Luna Nouă de luni te îndeamnă să spargi rutina profesională. Chiar dacă sunt favorizate schimbările, nu înseamnă că trebuie să faci pe dos totul, ci doar că trebuie să schimbi ceva în tehnica ta de lucru.

Trăiește clipa!

Balanță

Luna Nouă de luni cade în casa speculațiilor financiare din horoscopul tău general, semn că dacă joci la bursă, sau obișnuiești să-ți încerci norocul la loz în plic, nu este exclus să te pomenești cu o surpriză!

Scorpion

Ai grijă cum traversezi și încearcă să conduci cu atentie.

În cazul tău, Luna Nouă de luni se desăvârșește în casa… caselor! Așadar, dacă ți-ai propus să vinzi un imobil sau un teren, gândește-te să dai sfoară-n țară cândva la mijlocul săptămânii. Ofertă de zile mari!

Săgetător

Înveță să-ți dozezi energia și să te folosești de ea cu înțelepciune. În caz contrar, s-ar putea ca oboseala să se instaleze mult prea repede.

Luna Nouă de luni stimulează casa comunicării, ceea ca înseamnă că dacă susții examene săptămâna aceasta, abordează subiectele primite într-un mod original. Lasă-i pe toți cu gura cascată și va fi bine!

Capricorn

Canalizeză-ți energia în ceva care-ți face sufletul să tresalte!

Luna Nouă de luni îți aduce în atenție situația actuală a posesiunilor și resurselor personale. Poți găsi fără prea multe eforturi metode noi de a-ți suplimenta veniturile.

Nu strică uneori să dai dovadă de o doză de nebunie!

Vărsător

Felicitări, ai tras lozul câștigător și esti fericitul posesor al unei Luni Noi în zodia nașterii tale!

Folosește-te de acest prilej pentru a deveni un om nou, cu alte obiceiuri, alte feluri de a vedea lucrurile și de a gândi. Nu e ușor, dar fii sigur că nu-i imposibil!

Înainte să pui pe roate un proiect ambițios, asigură-te că dispui de combustibil suficient pentru a-l ține în mișcare.

Pești

Spune “stop” temerii că ceilalți te-ar putea respinge dacă ți-ai arăta adevărata natură sau senzației de stânjeneală atunci când te porți așa cum îți dictează inima.

Folosește-te de Luna Nouă de luni pentru a-ți îmbrățișa personalitatea!

Este important pentru tine să realizezi ceva care chiar să facă diferența, să le vină altora într-ajutor și să promoveze idealurile în care crezi.

Nu împărtăși cu nimeni planurile tale și fă totul departe de ochii curioșilor.