Luna in care s-a nascut barbatul tau iti poate spune cum va fi viata langa el

Puțini știu însă că luna în care ne-am născut, la fel ca zodia, ne influențează întreaga viață. Aceasta indică anumite aptitudini, nevoi, calități sau defecte.

Ianuarie

Iti place sa stai in preajma unui om nascut in ianuarie. Vor tot timpul sa incerce lucruri noi, sunt foarte atrăgători, dar secretosi. Este foarte dificil sa-ti dai seama ce se petrece cu ei.Sunt foarte tacuti si vorbesc doar daca sunt tensionati.

Sunt onesti, se gandesc si la sentimentele celorlalti, prietenosi, abordabili, totusi, imprevizibili. Iarta, dar nu uita. Nu sunt insa razbunatori. Sunt usor de ranit si le ia mult timp sa isi revina.

Februarie

Inteligenti si atragatori, iti place sa stai in preajma lor. Sunt frumoși si au un zambet sarmant. Saruta exceptional si sunt tot timpul pe fuga. Viata lor este pe repede inainte. Sunt temperamentali si onesti, se inconjoara de prieteni si sunt tot timpul pregatiti de distractie. Iubesc persoanele care-i fac sa rada.

Martie

Dintre toate lunile anului, cu cei nascuti in martie iti face o reala placere sa stai alaturi. Le place sa flirteze si au tot timpul cuvintele potrivite la ei.

Este foarte posibil sa aiba diverse colectii (de filme, de carti, de discuri) cu care sa se laude si care sa impresioneze persoanele de opus.

Aprilie

Arata foarte bine, sunt incapatanati si foarte motivati. Isi ies repede din fire,sunt destul de timizi, insa atrag foarte repede persoanele. Le place sa fie rasfatati si alintati.

Au o imaginatie debordanta pe care o pun tot timpul la treaba. Sunt neobositi si nu prea le place sa stea in casa. De obicei au multi copii.

Mai

Suavi, amuzanti, incapatanati, vorbareti, simpatici, loiali, increzatori in fortele proprii. Vrei mai mult? Saruta foarte bine,sunt sensibili, au un zambet cuceritor, atitudine pozitiva, sunt inteligenti si poseda o memorie fantastica. Sunt seducatori, firi exuberante. Nu te vei plictisi langa o persoana nascuta in luna mai.

Iunie

Le place sa stea de vorba. Sunt visatori, imprevizibili, nu vor sa-si controleze emotiile. Sunt iubareti… prea iubareti. Iubesc muzica, sportul si calatoriile. Sunt usor de ranit si, cu toate acestea, se refac foarte repede. Sunt fermecători si iubesc sa fie in centrul atentiei.

Iulie

Le place sa-si asume riscuri. N-au control, sunt increzatori in fortele proprii si foarte galagiosi. Au multa imaginatie si nu se feresc sa o puna in practica. Iubesc libertatea, sunt rebeli si nu tin cont te reguli.

August

Sunt atragatori, pasionali si secretosi, dar totusi onesti si generosi. Vorbesc mult, saruta bine si se infurie repede. Iubesc sa fie in centrul atentiei, au bun gust,sunt inteligenti si nebunatici.

Le place sa fie complimentati si sa faca complimente la randul lor. Le place sa flirteze si de multe ori iubesc si parasesc.

Septembrie

Sunt foarte buni in pat. Au tot timpul chef si vor sa fie iubiti. Ofera, la randul lor, iubire. Sunt visatori, imprevizibili, sensibili, usor de ranit, dar se recupereaza repede. Desi mintea le functioneaza foarte bine, au tendinta sa amane actiunile.

Octombrie

Totul la ei trebuie sa fie perfect. Pasionali, independenti si misteriosi. Socializeaza foarte usor, insa pot fi si foarte temperamentali. Atunci cand vor isi stapanesc foarte bine emotiile.

Noiembrie

Loiali si generosi, patrioti, sunt intotdeauna in competitie. Iubesc jocurile si interactiunea. Nerabdatori si agitati, ambitiosi si influenti, vorbareti, amuzanti, iubesti sa fii in jurul lor.

Au multe idei, vor tot timpul doar ce este mai bun. Sunt foarte inteligenti si, de departe, cei mai speciali dintre toate lunile anului.Sunt usor de influentat daca li se vorbeste politicos.

Decembrie

Activi si dinamici, nu ezita sa ia decizii, chiar daca apoi regreta ca le-au luat. Sunt diplomati, iubitori, aventurosi, suavi si generosi.

Le plac calatoriile si vor sa exploreze tot timpul locuri si lucruri noi. Modul lor de a fi frumos fizic poate fi inteles doar de partenerul de viata.