Loredana și Adi Despot pleacă de la «Vocea României». Cine le va lua locul

Loredana Groza a decis să renunțe la proiectul Vocea României din care a făcut parte încă din prima difuzare a lui în România.

Deși niciun concurent din echipa ei nu a câștigat concursul de talent în niciun sezon, artista a fost încrezătoare și a rămas pe scaunul de jurat până în sezonul trecut.

Hotărârea să renunțe la show a fost luată și de Adi despot pentru care sezonul trecut a fost singurul din care a făcut parte.

Loredana Groza și Adi Despot nu vor mai fi antrenori de voce la cel mai în vogă show muzical din România, conform unor surse din interiorul trustului. În locul Loredanei Groza, jurată va fi Irina Rimes, artista care a devenit cunoscută datorită pieselor precum „Visele”, „Ce s-a întâmplat cu noi” și „Bolnavi amândoi”.

Cu aceste schimbări, show-ul va avea un format nou, iar fanii emisiunii trebuie să se aștepte la surprize noi. Show-ul care a debutat pe 27 septembrie 2011 a mai avut parte și de alte schimbări de antrenori și în trecut. În cele 7 sezoane difuzate, Horia Brenciu a fost înlocuit de Tudor Chirilă în sezonul 4, iar pe Marius Moga l-a înlocuit Adi Despot în sezonul difuzat anul trecut.

Adi Despot a fost foarte încântat atunci când a ales să se întoarcă în televiziune, iar proiectul Vocea României a fost o adevărată surpriză pentru el.

“Mă bucur să mă reîntorc în televiziune și mă bucur că se întâmplă în cadrul celei mai tari emisiuni de profil din țară. Vocea României reprezintă o reală rampă de lansare pentru tinerii artiști, iar eu îmi doresc să fiu alături de ei și să mă implic încă de la început în pregătirea lor atât muzicală, cât și mentală.

Vor avea în mine un sprijin 110%, în cadrul emisiunii sau în afara <>. În ceea ce-i privește pe noii colegi, Loredana, Smiley și Tudor, ne cunoaștem de ani buni, toți trei sunt adevărați profesioniști și sunt convins că vom face echipă bună împreună, iar cei de acasă vor urmări un show pe măsură. Abia aștept să începem!” , declara Adrian Despot.

Loredana Groza nu a câștigat niciun sezon din Vocea României

Până în sezonul care urmează să fie difuzat pe ProTv, Smiley și Loredana Groza au fost cei doi jurați care au rămas pe scaunele de antrenori în tot acești ani. Însă acest lucru se va schimba, dat fiind faptul că Loredana a ales să renunțe la proiectul tv.

Ea nu a avut niciun concurent care să câștige vreun sezon, poate că acesta a fost unul dintre motivele care au determinat-o să nu mai facă parte din juriu. Smiley, spre deosebire de Loredana, a câștigat de două ori alături de Ștefan Stan și în sezonul trecut, cu Ana Munteanu.

ProTv a făcut anunțul confor căruia, doi dintre jurați vor fi înlocuiți, însă nu au dat nume, făcându-i pe fanii show-ului să privească vineri, 1 iuni, finala emisiunii Românii au talent, unde vor dezvălui oficial cine va părăsi juriul de la Voce și cine sunt înlocuitorii lor.

“Fii pe fază, nu pierde indiciile și descoperă care sunt noutățile de la «Vocea!» «Cine vine la Vocea», cum va arăta noul sezon, ce se schimbă, care sunt provocările, cum te poți implica?

Rămâi conectat online și vei afla în perioada următoare ce surprize ți se pregătesc și cum va arăta show-ul «Vocea României» în sezonul 8, pentru că orice se poate schimba, însă doar vocea contează!”, se arată în comunicat.