Liviu Vârciu, supărat după botezul fiicei sale: “Sunt supărat pe toţi…”

Liviu Vârciu susține că a fost dezamăgit de unii dintre prietenii lui, care nu au fost prezenți la petrecerea de botez a fiicei sale, Anastasia.

Luna aceasta, Liviu Vârciu a organizat petrecerea de botez a fiicei sale mai mici, Anastasia, pe care o are din relația cu Anda Călin.

Petrecerea de botez a mezinei lui Liviu Vârciu a fost una foarte reușită, la care au participat foarte mute vedete și foarte mulți prieteni de-ai artistului.

Însă, Liviu Vârciu s-a declarat dezamăgit de acei prieteni care au invocat tot felul de motive și nu i-au onorat invitația de a participa la botezul fiicei sale.

“Sunt supărat pe toţi prietenii mei care nu au ajuns. Unii au lipsit că sunt nesimţiţi. Eu îi judec pe prietenii mei. Nu vreau să mă enervez acum.

Au fost câţiva prieteni la care mă aşteptam să vină. Sunt supărat că au invocat un motiv penibil. Mulţi cântăcioşi din ăştia care s-au făcut vedete peste noapte mi-au spus că le-a apărut peste noapte o cântare.

Nu trebuiau să cânte, ci să stea la masă, să fie alături de mine. Le mulţumesc celor care au venit”, a declarat Liviu Vârciu la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1.

Surprinzător, chiar la botezul fiicei sale, Liviu Vârciu a vorbit despre căsătoria cu Anda Călin, iubita şi mama fetiţei sale.

„Naşii nu stau, sunt nişte prieteni de-ai noştri foarte buni, ne ştim de foarte mulţi ani, şi am zis că ei vor fi naşii noştri de acum încolo câţi copii vom avea sau dacă ne vom căsători”, a spus Liviu Vârciu

Imediat după creştinare, Liviu Vârciu a oferit primele declaraţii. Anastasia nu a plâns, chiar a zâmbit pe parcursul slujbei.

“Puține emotii, deloc nu a plâns. A stat cuminte ca și familia, ca sa nu zic ca și taică-su, se aseamănă cu familia, asta a spus părintele că e singurul copil pe care l-au avut în biserica care a zâmbit. Am avut emoții, dar am trecut peste ele.