Lia Olguța Vasilescu se mărită astazi, de Dragobete! Unde are loc ceremonia

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manta se căsătoresc de Dragobete! Petrecerea va fi una foarte restrânsă, alături doar de prieteni și familie.

Fostul ministrul al Muncii se va căsători în cursul zilei de duminică, 24 februarie. Ceremonia va avea loc după-amiază, de ziua dragostei.

Nașii cuplului vor fi Ovidiu Flori, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor și soția sa. De asemenea, amintim că nunta ministrului va avea două etape. Pe 24 februarie va fi cununia civilă, iar cununia religioasă va avea loc luna viitoare.

Lia Olguța Vasilescu se mărită cu Claudiu Manta de Dragobete!

Lia Olguța Vasilescu se va căsători cu vicepreședintele Senatului Claudiu Manta. Cuplul își va uni destinele în Sala Mare a Primăriei din Craiova. Viitorii proaspeți căsătoriți au ales o dată frumoasă a celei mai importante zile din viața lor, chiar în ziua dragostei.

Cununia civilă va fi oficiată de primarul Mihail Genoiu. Prețutile nu sunt piperate în restaurntul ales, încadrându-se într-o medie. Un suc are prețul de 6 lei, un cocktail este 15 lei, iar un pahar de vin pornește de la 12 lei.

Minunatul eveniment al lor va fi la orele 16:00, iar petrecerea va fi la localul Chicago Pub, fostul club Krypton Sky. În data de 30 martie, Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manta vor fi în fața altarului, pentru binecuvântarea Domnului.

Petrecerea viitoare va fi la Riviera Ballroom, un cort special amenajat pentru astfel de evenimente. Atât Lia Olguța Vasilescu cât și Claudiu Manta sunt la a doua căsătorie și au și câte un copil din mariajele trecute.

Fostul ministrul al Muncii s-a despărțit de Ovidiu Wlassopol, iar Claudiu Manda a divorțat de Adina Turcu. Vasilescu și-a unit destinele în anul 2002 cu Wlassopol, pe vremea când era deputat PRM, iar Oviidiu Wlassopol era reporter PRO TV.