La 8 ani câștigă peste 5.000 de lei pe lună! Și-a început afacerea cu câțiva bănuți pe care îi avea strânși în pușculiță, după ce a văzut o emisiune tv! Cum a reușit băiatul și ce planuri de viitor are pentru afacerea sa: S-ar putea să meargă și la noi

La 8 ani câștigă peste 5.000 de lei pe lună! Și-a început afacerea cu câțiva bănuți pe care îi avea strânși în pușculiță, după ce a văzut o emisiune tv! Cum a reușit băiatul și ce planuri de viitor are pentru afacerea sa: S-ar putea să meargă și la noi :

Junior Wyatt, un copil de doar 8 ani, își dorește să câștige 13.000 de lire sterlie pe an vânzând ouă. El este cel mai tânăr antreprenor din Marea Britanie și și-a început afacerea cu 10 lire, bani pe care îi avea în pușculiță, scrie The Mirror.

Tânărului antreprenor i-a venit ideea după ce a văzut o emisiune tv, „Cum să devi atât de bogat”, unde un om de afacer de succes povestea că și-a început business-ul vânzând ouă.

Junior vine ouăle cu 2 lire – șase bucăți, 3.50 lire – 12 bucăți și 6 lire pentru 30 de bucăți, pe care le ambalează singur în cofraje, după ce le cumpără vrac de la o fermă din apropiere.

În ultima săptămână, el a vândut 750 de ouă, ceea ce a însemnat un câștigat de aproximativ 250 de lire sterline și numărul clienților este în creștere.

Tânărul om de afaceri din Tamworth, Staffordshire, livrează ouăle din jurul orașului, după ce mama sa Georgina l-a ajutat să creeze o pagină Facebook.

”Este foarte interesant să câștig proprii mei bani și să întâlnesc o mulțime de oameni noi”, a povestit Junior.

El spune că din primii bani și-a luat un echipament complet al echipei de fotbal Liverpool, dar restul îi adună pentru că vrea ca într-o zi să fie bogat.

„Visul meu este să fiu un om de succes, să devin un boxer profesionist și să am un conac, astfel încât toată familia mea să poată trăi cu mine pentru totdeauna.

Aș dori să le mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit până acum – în special mama, tata și sora mea mai mică”.

Mândrii, părinții lui Junior Georgina și Michael, ambii de 26 de ani, spun că au fost încântați de hotărârea fiului lor și de mintea lui îi afaceri la o vârstă fragedă. „Sunt atât de mândră de el și și de atitudinea lui”, a spus Georgiana.